fotoğraflar görünüyor mu? evet denedim kayısı çayını da ama işte gerçekten nasıl bir bedenim varsa artık anneme sırtıma masaj yaptırarak tuvalete çıkıyorum resmen bebek gibi oldumBende takıntılıyım maalesef. O yüzden anlıyorum senikayısı çayı iyi geliyor bana. Denemediysen eğer
Fotoğraflar gözüküyor. Yürüyüş yine en iyisi. Hem adet olmaya hemde kiloya etkisi büyük.fotoğraflar görünüyor mu? evet denedim kayısı çayını da ama işte gerçekten nasıl bir bedenim varsa artık anneme sırtıma masaj yaptırarak tuvalete çıkıyorum resmen bebek gibi oldumbir de evet kilo görünüş bunlar benim için önemli şeyler çünkü geçmişte kısa bir dönem 97 kiloyu görmüştüm. onun da fotoğrafını koyabilirim hatta
önceden bir dönem spor salonunda da çalıştım hatta kilolu olduğum dönem o dönemdi. yine bir ara tekrar denedim ama yok öyle spor yapmak benlik değil gerçekten değil. Bir de spor salonunda rahat hissetmiyorum sebepsizce. Doktorum da kalbimi yormamak için yürüyüş önerdi bakalım hava güzel olduğu sürece çıkıyorum hem temiz hava kafama da iyi geliyorFotoğraflar gözüküyor. Yürüyüş yine en iyisi. Hem adet olmaya hemde kiloya etkisi büyük.
lavaş 2 tanesi 300 kalori ediyorLavaş yemeyeydin iyiydiama olsun yine iyi kapatmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?