Merhaba kk üyeleri bdvye kilomla ilgili soru açmıştım dertleşmek için. Şimdi de burda bir beslenme günlüğü oluşturmaya karar verdim Kilo sıkıntım yok kilolu biri değilim ama kilo alma sıkıntım var kilom sabitlenmiyor ve ciddi sağlık sıkıntıları yaşıyorum. Bu yüzden de beslenmeme dikkat ediyorum ve malesef ki yemeğe içmeye de çok düşkün biriyim ve yeme atakları yaşıyorum irade sorunum var merak etmeyin 12 marta kadar her şeyi yazacağım. 12 mart doğum günüm bu yüzden o güne kadar. yaşadığım sorunlar ilginizi çekmiyorsa burdan sonrasını okumanıza gerek yok çünkü sıkıntıları anlatacağım ilk mesajdan itibaren yediğimi içtiğimi yazacağım. Spor olarak ağır bir spor yapmıyorum artık. Sadece yürüyüş ve aletli pilates. şuan hedefim kilo vermek değil kilo korumaya çalışıyorum ve sağlığım için dikkat etmeye çalışıyorum. Herhangi bir kalori sayımı makro takibi gibi durum olmayacak bu arada.
fotoğrafları da sildim yaşadığım sorunları da. sadece beslenme günlüğü olsun. özelden öncesi sonrası isteyene fotoğraf atabilirim motivasyon amaçlı
inanın ben kilo vermişsem herkes verir.
fotoğrafları da sildim yaşadığım sorunları da. sadece beslenme günlüğü olsun. özelden öncesi sonrası isteyene fotoğraf atabilirim motivasyon amaçlı

Son düzenleme: