Sağlıklı Beslenme Konusunda Hangi Doktoru Takip Ediyorsunuz?

mesafeli

Niyetin ne?
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
2.509
3.293
Merhaba,

Ekranlara çıkan, kitabı olan, sağlıklı beslenme konusunda bilgi veren hangi doktorun söylediklerini dikkate alıyorsunuz.?

Valla ne yalan söyliyeyim ben sadece kendi bildiğimi yapıyorum işe de yarıyor

Karatay + Alkali beslenme(Dr.Ayşegül Çoruhlu)
ne geliyorsa başa fazla yemekten geliyor.Sonradan bi de ara öğün çıkardılar ,vücut tüm gün yediklerini öğüten makina gibi çalışıyor.Birde tam buğday yok sağlıklı ekmek falan var ,doktorun demesine gerek bile yok .şimdi ki buğdayların hepsinin genetiği değişmiş,zarardan başka bişey değil.
Sonuçta paket ürünü ve sık yemeyeceksin.Ben 90 lı yıllarda çocukken kimse bu kadar sık hasta olmuyordu.

hiç birini takip etmem.vakti zamanında bir komşum ünlü bir diyetisyenin tavsiyelerine uydu.zayıflayacağına daha kilo almıştı.

Internette bir caps vardı. Karatay ve Nebahat Çehre aynı yaşta. Ne bileyim ben olsam Nebahat Çehre ne yapıyorsa onu yaparım diye.

Hiçbirine inanmıyorum. Zaten anlattıklarını biliyoruz. Ama Kimi otu kimi eti savunuyor. Şöylede bir durum var ki ikisi de olmazsa olmaz . Şeker tuz zararlı biliyoruz. Doğal beslenin diyor. Gerçek organik tavuk nerden bulcaz. Marketlerde organik diye satılan tavuk bile 30 dk da pişiyor. Çünkü gerçeği çok daha fazla fiyata satılıyor heryerde de değil. Yani bizde biliyoruz doğal beslenelim istiyoruz. Evde tavuk besleyemeyeceğime göre. Detox kampına gidecek param olmadığına göre. Gidip te durduk yere lağman yaptırnayacağıma göre. Görünce hemmen kanalı zaplıyorum

Bence aslında bizler biliyoruz beslenme konusunda iyi şeyleri kötü şeyleri, kimsenin söylediği şey mucize değil, biliyoruzki bol su, yeşilçay, 3 beyaz çok az, sebze, kararında meyve.... Herşey ayarında yenecek. yöntemler belli de mesele uymak.

hiçbirisini..
çünkü hepsi medyatik olma peşinde,sürekli çıkıp birbirlerini yalanlıyorlar.
Ayrıca doktorların görevi insanlara doğru beslenme hakkında bilgi vermek değildir.Doktorların bu konuda bir uzmanlığı olamaz.Bu da güzel ülkemde görebileceğimiz nadirlikte bir olay..
beslenme uzmanlarına daha cok güvenirim,işleri bu çünkü.

Kendi doktorumu dinliyorum
Adam liste çıkardı bunları yemek yok diye valla yediğim zaman dünyam şaşıyor bende onu dinliyorum şekerim normal ben normal öyle geçinip gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…