• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Ben dün gece bi agladim sonra duşa girdim o an dedim kendine gel Burçin üzülecek birşey yok Allah’a isyan edersen seni daha ağir şeylerle imtihan eder o yüzden binlerce kez şükürler olsun:) eveeet yeni bir aya giricez yepyeni yine ugraşicaz edinicez ama asla pes etmeyeceğiz dua edip sonunu düşüneceğiz minik elleri minik ayaklari 😇 iyi ki bu post var keşke grup tarzi birşey olsa da orda olsak hepimiz
canım evet kimyasal çok etkiliyor ama sonradan anlıyorsun aslında hamile kalabilmenin bile insanı mutlu ettiğini :) sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah

canım evet kimyasal çok etkiliyor ama sonradan anlıyorsun aslında hamile kalabilmenin bile insanı mutlu ettiğini :) sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Yani bu da iyi birşey en azindan hamile kalabiliyorsun:) inşallah canim Rabbim dualarimizi kabul etsin

Kızlar grup işi nasıl oluyor ben de bilmiyorum geçenlerde başka topicte toplu 5/6 kişi banlanmıştı merak ettim bu arkadaşlara ne oldu dedim sosyal medyada birbirlerine bakmışlar dediler :))))

Kızlar grup işi nasıl oluyor ben de bilmiyorum geçenlerde başka topicte toplu 5/6 kişi banlanmıştı merak ettim bu arkadaşlara ne oldu dedim sosyal medyada birbirlerine bakmışlar dediler :))))
Ay ne saçma birsey ya özel mesajda bu konuyu konuşalım 😂

Canım kızlar, yarın hsg çekilmeye gidiyorum sabahtan. İnşallah açık çıkar.
Cuma da yüksek olan prolaktinime tekrar bakacaklar. Doktor telaş yapma dedi engel değil o kadar dedi 🤷🏻‍♀️
Solgarın choline Inositolünü de aldım.
Yeni ay, yeni çalışmalar 💪

Canım kızlar, yarın hsg çekilmeye gidiyorum sabahtan. İnşallah açık çıkar.
Cuma da yüksek olan prolaktinime tekrar bakacaklar. Doktor telaş yapma dedi engel değil o kadar dedi 🤷🏻‍♀️
Solgarın choline Inositolünü de aldım.
Yeni ay, yeni çalışmalar 💪
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bende yüksek prolaktin ve oldukça yüksek acth hormonuna rağmen gebe kaldım. Allahın izniyle engel olmuyor :)

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bende yüksek prolaktin ve oldukça yüksek acth hormonuna rağmen gebe kaldım. Allahın izniyle engel olmuyor :)
Çok okudum zaten bunu, yüksek prolaktin memeden süt gelmedikçe engel değilmiş.
Yarın güzel sonuçlar çıkar inşallah 🙏

Inanilmaz ya, bir hafta once ust sinirin 2 kati cikan prolaktinim, bir hafta sonra (bugun kan verdim) sinirlarin icinde cikti.

Dun HSG ge iyi cikti, tuplerim acik vs.

E ozaman aklimda tek soru: NEDEN OLMUYO BU BACAGINA TUKURDUGUM COCUK

Inanilmaz ya, bir hafta once ust sinirin 2 kati cikan prolaktinim, bir hafta sonra (bugun kan verdim) sinirlarin icinde cikti.

Dun HSG ge iyi cikti, tuplerim acik vs.

E ozaman aklimda tek soru: NEDEN OLMUYO BU BACAGINA TUKURDUGUM COCUK
Ah ah bi bilsem bende pazartesi yada Salı hsg cekilicem

Kızlar yumurtlama zamanı üst bacak ağrınız oluyor mu ya , şu an test böyle ama karnımdan bacaklara uzanan bi sızı var ..

Eklentiler

• 814ddfc8-0175-4200-8b7c-2a1f0ad1f568.jpeg
    814ddfc8-0175-4200-8b7c-2a1f0ad1f568.jpeg
    167,6 KB · Görüntüleme: 24
Back