Sağlıklı Bebek İçin Dua

ervanazlim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.122
11.797
mucizelere inanır mısınız ? Ben bu hayatta ki en güzel şeyin mucizeler olduğunu düşünüyorum. Rabbimin bize armağanı dualarımızın karşılığı olan herşey birer mucizedir.

Şimdi de böyle bir mucizeyi kucağıma almak için gün sayıyorum. Tek yumurta ikizlerimden birinin kalbi karnım da durdu maalesef diğer bebeğimi de etkileme oranı düşşk de olsa var. Kendim için asla üzülmem ben bir anneydim ve evladıma her şekilde yetebilirim ama oğlumu düşünüyorum ben olmadan yapamayacağını.

O yüzden elim de ki en büyük gücü DUA yı kullanıp tevekkül etmek istiyorum Doğuma kadar. Bu yolda bana ve konuma dahil olacak olan anneler için yol gösterecek arkadaşlar olur sa çok sevinirim...

İlk olarak 70000 YA ŞÂFİ okuyacağım

Hamilelik döneminde el-Musavvir zikri çokça çekilmelidir

Hamile bayanlar ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah bu doğacak çocuk da bu esma-i İlahiye ile güzel ve sağlıklı olur. (Mecmuatül Ahzab, Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi)

Çocuk sahibi olacak anne ve baba her gün 10 ar defa : ‘’ Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur.
Zekeriya as., doğacak çocukların hayırlı ve sağlıklı olmalarını isteyen anne ve babalara: ‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini durmadan her fırsatta söylemelerini buyurmuş ve bu zikiri yerine getirenlerin çocuklarının sıhhatle dünyaya geleceğini belirtmiştir.

Sizden de iyi gelecek dua ve salavat önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
@Tospaagtd

Son düzenleme:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Keşke rabbim benide sevindirse.3 yıldır uğrasıyorum..Duamı hiç ihmal etmiyorum..Ama olmayınca üzülüyorum umutsuzlaşıyorum..Sizin hamile kalmak için önereceginiz dua varmı?

Açtığım konularda bu da benim umut hikayem var onu okursanız nasıl bi süreç sonun da hamile kaldığımı görürsünüz... emin olun kalpten edilen her dua bir gün en hayırlı zamanda karşınıza çıkacaktır. Doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın derken 15 aylık bir oğlum var şimdi de hamileyim insan umutsuzluğa düşüyor evet ama ben hiç bir zaman ne dua mı nede tedavimi bırakmadım. Yalnız hamile kaldığım ay kayın babam vefat etmişti onun toprağına dökülmesi için önemli şeyhlerin okuduğu zemzem suyu içmiştim.

Bizim de dualarımız seninle, her gün sana özel dualar okuyacağım sana niyet bebeğine niyet inşallah Allahın izniyle

Allah dualarımızı kabul etsin son durumuz nede acaba Rabbim cocuklarınızı size bağşlasn aza q

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…