!!! Sağlıkla ilgili tazminat davasııı !!!!

wenuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
79
4
Merhaba estetik operasyonla ilgili konuda çok ileri derecede madurum,, bu konuda yardımcı olabilecek fikir verebilecek avukat varsa minnettar kalırım.. Eğer yardımcı olan olursa yaşadıklarımı detaylarıyla anlatmak istiyorum,,yardım ederseniz çook sevinicem,,şimdiden teşekkürler...

Merhaba estetik operasyonla ilgili konuda çok ileri derecede madurum,, bu konuda yardımcı olabilecek fikir verebilecek avukat varsa minnettar kalırım.. Eğer yardımcı olan olursa yaşadıklarımı detaylarıyla anlatmak istiyorum,,yardım ederseniz çook sevinicem,,şimdiden teşekkürler...

avukat yada bilgi sahibi değilim ama duyduklarımı paylaşayım.

verilen zararı belgelendirmeniz lazım fotoğraflandırıp tarihine vs dikkat etmenizlazım elinizde önce belge olacak ve bi doktordan rapor çıkarılması gerekir hakkını aramak için yani durumunuz ilk günkü vahametini atlatmadan hemen belgelendirmeniz lazım.

çok geçmiş olsun boya alerjisimi lazer yanığımı neoldu

Çok teşekkür ederim ama biraz daha ciddi bir durum ,, karın germe ameliyatı ve ucubeye dönen bir karın.. Ve ölümden döndüm,,ameliyatta erken uyandım,,inşallah bi avukat cevap verir... O zaman daha detaylı anlatıp sormak istediğim birkaç soruyu sorucam.. Sana tekrar teşekkürler..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yardımımın!!!!

!!!!!!!!!!!!!!

X