• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıkçı arkadaşlar ya da Deklarit Antibiyotik kullananlar bakabilir mi??

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Konum taşınmasın lütfen zor durumdayım. 😨☹ Faranjitim için doktor Croxilex 1000 mg yazmıştı. Bende aşırı halsizlik yapınca deklariti yazdı doktor. İki sayfa yan etkisi var. Okuyunca tırstım. Önceki antibiyotik de beni sallayınca ne yapacagimi bilmiyorum. Farenjitim ise bir türlü geçmek bilmiyor. Nasil bir ilaçtır Kullanan varsa gördüğünü etkileri yan etkileri önerileri yazabilir mi

makrol türevi bir ilaç. zaten kişilere verilen antibiyotikler yüzde 90 i ya amoksisilin klavunat turevidir ya da makrol. başka doğru dürüst agizdan ilaç yok zaten.
her ilacın sayfalarca yan etkisi yazar. milyonda bir bile görülse yazar.
insanların gördüğü yan etkileri niye sordunuz ki? birisi gördü diye sizde mi göreceksiniz.ya da gprmediyse sizde mi görmeyeceksiniz. yan etkilerin hepsi 'bilimsel' prospektusda yazıyor.

makrol türevi bir ilaç. zaten kişilere verilen antibiyotikler yüzde 90 i ya amoksisilin klavunat turevidir ya da makrol. başka doğru dürüst agizdan ilaç yok zaten.
her ilacın sayfalarca yan etkisi yazar. milyonda bir bile görülse yazar.
insanların gördüğü yan etkileri niye sordunuz ki? birisi gördü diye sizde mi göreceksiniz.ya da gprmediyse sizde mi görmeyeceksiniz. yan etkilerin hepsi 'bilimsel' prospektusda yazıyor.
Teşekkür ederim sağlıkçı mısınız. Croxilexten sonra bende farmakofobi oluştu parol içerken bile on kere düşünüyorum

Back
X