Nikah Sağlık raporu almak için neler gerekiyo ?

35yagmur35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
630
836
323
İzmir
Merhaba arkadaşlar biz nişanlımla önümüzdeki hafta nikah işlemlerine başlıcaz inşallah ama saglık raporu almak için saglık ocagına gittigimiz de bi para vermemiz gerekiyomu yada kan tahlili falan için aç mı olmak lazım neler yapılması gerekiyo bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi ? Şimdiden teşekkür ederim :)

her sağlık ocağı o raporu vermiyor canım, öncelikle onu araştır.. normalde ikinizin de sağlık güvencesi varsa ücret alınmaması gerekiyor.. sabah aç karnına kan vermeniz daha iyi olur.. zaten elinize hemen bir belge verirler.. eğer kanda bir sıkıntı çıkarsa da haber verirler..
allah tamamına erdirsin.. mutluluklar dilerim

canım ınternetten baksana nıkah tarıhı alacağınız yerin hangı evraklarını istediğini.. bu arada sağlık ocağı sağlık raporu vermez nikah için...
evet belli bi miktar da para odenecek...
mutluluklar

Teşekkür ederim canım dün sordugumda benim evimin yakınındaki saglık ocagına gidiceksiniz dedi fotograflı evrak vericekmiş onunla beraber saglık ocagına gidicekmişiz ama fiyat konusunda bişey demedi o yüzden bilmiyorum ne kadar verilmesi gerekiyo

Saol canım amin :) Benim saglık güvenem yok ama nişanlımın var yani çok abartılı bi fiyat değildir heralde dimi

Şimdi belediyeyi arayıp sordum saglık ocagı hiçbir ücret almıyormuş cevap verdginiz için de teşekkür ederim :)

selamlar...
oncelikle hayirli olsun halledebildiniz mi?

bu arada, benim nisanlim askerde... ikimiz adina halledebiliyor muyum basvuru islemlerini aceba?
bilginiz var midir?

yapmayin yaa...

ama askerde kendisi...
Mayisin sonu gibi gelicek insallah...

insallah bos zaman kalir :18:

Allah Kavustursun...
inşallah zaman kalır..
benım dısımda bazı arkadaslarımdan duydum.. cok uzun surmus ben sabahtan oglene kdr almıstım nıkah gunumu hersey bıtmıstı
sabah 11 de evraklar bıttı... ogleden sona evlendırme daıresıne gıttım... gun yazdık işe gittik

Son düzenleyen: Moderatör:

bide tabi basvurulacak nikah mekanina gore degisir bosluk olup olmayacagi...

nisanlim daha gelicek te, dugun tarihi belirlicez de... daha hicbisi belli degil yaa :18: cok stresliyim
bugun nisanlimin annesiyle bulustuk... hersey senin elinde dedi bana... senin bisiler yapman lazim dedi

bence aılenle muhatap olsun bu konuda kesınlıkle senınle deıl.. hıc gırme bu konulara... hem o gelmeden sen ne yapabılırsın kı ??

Son düzenleyen: Moderatör:
bence aılenle muhatap olsun bu konuda kesınlıkle senınle deıl.. hıc gırme bu konulara... hem o gelmeden sen ne yapabılırsın kı ??

bilmiyorum ki... belkide benim benimkilerle konusmam lazim...
en azindan babamla paylasmam gerek dusuncelerimi, yoksa buyukler bize danismadan karar verecekler... boyle olmasi daha kotu!:18:

bilmiyorum ki... belkide benim benimkilerle konusmam lazim...
en azindan babamla paylasmam gerek dusuncelerimi, yoksa buyukler bize danismadan karar verecekler... boyle olmasi daha kotu!:18:

büyükler danısmadan karar veremezle evlenecek olan sensın merak etme cnm

selamlar...
oncelikle hayirli olsun halledebildiniz mi?

bu arada, benim nisanlim askerde... ikimiz adina halledebiliyor muyum basvuru islemlerini aceba?
bilginiz var midir?
Saol canım ama bazı nedenlerden dolayı daha halledemedik yaa iş durumundan dolayı burda değil arkadaş cevap vermiş ama bende söyleyim ilk işlemler için ikinizinde olması lazım mış yada nişanlının vekaleti yani izni gerekiyormuş sanırım yani askerde oldugundan dolayı ordanyetki vermesi lazım bu arada mutluluklar canım

Çok saol canım :)) bakalım bizim işlemler ne kadar sürücek :)

sabah 9 da nikah memurluğuna gittik.yanımızda sadece fotolarımız vardı.orda evraklar hazırlandı.nüfus kayıt örnekleri ve ikametgahlar ekrandan otomatik çıkıyor bu arada bilginiz olsun.sonra sağlık raporu için matbu bir evrak verdiler.onunla aile hekimine gittik.tahlil yapıldı sonuçlar yarın çıkacak.onaylatıp teslim edicez.bunlar için ödediğimiz tekşey yol masrafı:)cüzdan için 50 salona gelmesi için 100 tl ödicez ama onu nikaha yakın ödersiniz dediler

selam... hayirli olsun onceliklee

hangi nikah salonundaydiniz? ayrica hangi tarihe gun alabildiniz ogrenebilir miyim?

Tebrik ederim öncelikle hayırlısı olsun Cevap verdiğin için de teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…