• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi sağlık ocakları bir yaş bebeklere kan tahlili yapıyormu??

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

polyana_

minnak bebeğim...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
612
60
53
Ankara
bir yaşında bebeğimden kan tahili istediler özel hastane 100tl istedi acabaa sağlık ocakları yapıyormu bilginiz varmı hanımlar...

evet yapıyorlar hangi sağlık ocağına bağlıysanız oraya gidin emin olun ki bebeğinizin kanını alacaklar şimdiden geçmiş olsun

evet yapıyorlar hangi sağlık ocağına bağlıysanız oraya gidin emin olun ki bebeğinizin kanını alacaklar şimdiden geçmiş olsun

yok vaz geçtim cnm zaten götürmedim kıyamadım bebeğime aklıma geldikçe ürperdim içim acıdı...yorumun iiçin çok teşekkür ederim bu arada

yok vaz geçtim cnm zaten götürmedim kıyamadım bebeğime aklıma geldikçe ürperdim içim acıdı...yorumun iiçin çok teşekkür ederim bu arada
niye kıyamadınız anlayamadım :44: çocuğunuzu kesmiyecekler altı üstü kan alıcaklar hem bebeğinizin sağlığı için
neyse siz bilirsiniz çocuk sizin yarın öbür gün bir rahatsızlığı olursa siz uğraşaksınız

ozellikle hemogram ve demir...beslenme bozuklugu huysuzluk gelişimde
gerilik demir eksikliğinden kaynaklanabiliyor

bir yaşında bebeğimden kan tahili istediler özel hastane 100tl istedi acabaa sağlık ocakları yapıyormu bilginiz varmı hanımlar...

hangi özel hastane o ya
insaf ya bi kan tahlilline 100 tl istenirmi
biz 35 muayne veriyoruz özele kan idrar tahlili hepsi içinde

çocugunuz hasta deilse kan faman verdirmeyin , yazik gunahdir el kadar bebege
bu kan verme modasi sadece TR de var, milleti soyyolar soyabildikelrine kadar ..

5 yildir anneyim kizimdan bi kere kan aldilar burda ameliyat ongoruldugu için geniz etine
oglumdan da uç dort defa alindi maalesef hepside tr DE IZINE denkgeldi nedense

canı yanıcak diye kıyamadım canım...aldırmadım çok şükür düzeldi bebeğim gerekte kalmadı çok mutluyumki bebeğim yine eskisi gibi gülüp oynuyo...rabbim can sağlığı versin hepsine amin

Back