Aile Planlaması Sağlık ocağından doğum kontrol hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Sizce varmıdır gebelik

Ya benimde oğlum 9 aylık emiyor ama bana hapı verdiler eczaneye sor dediler, eczanede doktorunuza sorun dedi. İnstagramdan doktorlara mesaj attım daha once devlet hastanesinde muayene olduğum güvenilir doktorlar, 6. aydan sonra kullanabilirsiniz dedi.diğeri bebek ek gıdaya geçtiyse kullanabilirsiniz dedi bende akşam içecektim ama siz böyle diyince kafam da karıştı yaa emzirirken sıkıntı olur mu acaba .

Hap kullanmadığım için yardımcı olamıcam ama bi konuda danışmak istedim aylık iğneler kilo aldiriyor tuylenmeyi arttırıyor falan diyorlar doğru mu bunlar ?

Bilemiyorum ben hiç kullanmadım. Bana vermediler yaşina yakındı hatta yaşını geçmiş bile olabilirdi o zamanlar benim oglumda. Ama doktorunuz sormussunuz kullanabilirsiniz demiş. Farklı bir doktordan daha görüş alin istersniz

İn in
Hap kullanmadığım için yardımcı olamıcam ama bi konuda danışmak istedim aylık iğneler kilo aldiriyor tuylenmeyi arttırıyor falan diyorlar doğru mu bunlar ?
Yok hayır kilo almadım ben tuylenmede olmadı. Ama bnde duymuştum kilo yapar diye.

Adetinizden bir kaç gün önce ya da adetin ilk günü gidip hemşirenizle görüşün. Kronik bir hastalığınız yoksa, tansiyonunuz normalse ve sigara kullanmıyorsanız ve tabi elinde varsa ücretsiz alabilirsiniz tabi. Nasıl kullanildigini can kulağıyla dinleyin lütfen. Defalarca anlattığımız halde yanlış kullanan çok hastamız oluyor maalesef.

Tamam çok teşekkür ederim, 20 doktora sorduysam 10u kullanabilirsin dedi.kalanlarda 3 aylık iğne önerende oldu emzdirdiğiniz için önermiyorum diyen de ,,, çok kafam karıştı benimde

Fikrimi belirteyim siz değil eşiniz korunsun ilerde çocuk istediğinizde sorun yaşamazsınız böyle sağlığınıza etki edecek bi hap almamış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…