Bana barkod vermediler amamerhabaa size kan tahlilinden sonra bir barkod vermiş olmaları gerek orda sağlık ocağının kendi sitesi oluyor o adresten kontrol etmelisiniz
benim yaşadığım şehirde o şekilde oluyor ama isterseniz sağlık ocağınızın ismi ile internette bi arama yapabilirsinizBana barkod vermediler ama
Girip denedim aslında ama beni yine e nabıza yönlendiriyor siz hangi şehirdesinizbenim yaşadığım şehirde o şekilde oluyor ama isterseniz sağlık ocağınızın ismi ile internette bi arama yapabilirsiniz
ben adanadayım sizGirip denedim aslında ama beni yine e nabıza yönlendiriyor siz hangi şehirdesiniz
Eskişehirdeyim ben baktım ama bulamadım ya sitesinde felanda yokben adanadayım siz
allah allaah ay o kadar sinir bozucudur ki tahmin edebiliyorum hemogram umrunuzda olmaz ama ilk o düşer falanEskişehirdeyim ben baktım ama bulamadım ya sitesinde felanda yok
Ay evet ya sabahtan beri bekliyorum deli gibiallah allaah ay o kadar sinir bozucudur ki tahmin edebiliyorum hemogram umrunuzda olmaz ama ilk o düşer falanyarın sağlık ocağını arayın isterseniz bi
Benim normalde hepsi aynı anda çıkıyodu ama bu sefer beta gözükmüyorHepsi aynı anda çıkmıyor genelde benden de bir sürü rutin testler istemişlerdi hepsi ayrı ayrı çıktı. Aile hekimliği olması önemli değil hastane, aile hekimliği hepsi ortak büyük laboratuvarlara gönderiliyor.
Benim çok bişey bakılmadı aslındaBenim verdiğim tahlillerin biri 5'te biri 8'de biri 11'de biri ertesi gün 9'da onaylanıyor. Detaylı bi tahlil aldıklarında 4 farklı saatte çıkıyor sonuçlar yani
Çok bi şey bakıldığı için değil farklı saat dilimlerinde çıkabiliyor anlamında söyledim :)Benim çok bişey bakılmadı aslında
beni öyle aradılar bir kez ama gebemisiniz diye sormak içindi gebeyken hiç aramadılarAy evet ya sabahtan beri bekliyorum deli gibibide birkaç yerde okudum gebelik durumunda arıyolar felan yazmışlar hep
Anladım ozaman bekliyicem mecburÇok bi şey bakıldığı için değil farklı saat dilimlerinde çıkabiliyor anlamında söyledim :)
beni öyle aradılar bir kez ama gebemisiniz diye sormak içindi gebeyken hiç aramadılarhemen uyu da sabah olsun
evet ya zaman geçmiyo yoksabeni öyle aradılar bir kez ama gebemisiniz diye sormak içindi gebeyken hiç aramadılarhemen uyu da sabah olsun bari
Ben iki kez yaptırdım gece 3te düştüMerhabalar bugün aile sağlığı merkezinde kan verdim doktor aynı zamanda hemogramda bakalım dedi e nabızdan kontrol ettim hemogram 2 saat içerisinde çıktı fakat beta hcg hala çıkmadı neden böyle gecikti sizce bilgisi olan ya da bunu yaşamış olan birisi varmı yardımcı olabilirmisiniz