Canım sağlık ocağına dün bende verecektim artış var mı diye bakilacakdi ama cuma olduğu için pazartesi çıkar dedi ebe haftasonu girdiği için pazartesiye kalıyormuş.ilcemize kadın doğum doktoru salı günleri geliyor bende dün sabah erkenden dahiliye doktoruna gittim ricada bulundum sağolsun HCG istedi güzel artış olmuş .aklımda bulunsun dahiliye gidip böyle zamanlarda baktirabilirsin tabi doktora bağlı bu her doktor yapar mı bilmiyotum .üzgünüm ama pazartesiye kaliyomus ama belki akşama falan e nabizda düşer canım ara da kontrol etKizlar gebelik için sağlık ocağına kan verdim cuma günü sabah 8 buçukta. Girdiğim kayıt falan e nabizda görünüyor ama kan sonucu daha girilmemiş. İnternetten tahlil sonuçlarına giriyorum ısrarla barkod yanlıs diyor, doğru da girdiğime eminim. Başka nasıl öğrenirim pazartesiyi beklemem şart mı?
Teşekkür ederim sürekli kontrol ediyorum salı günü doktor kontrolüm var zaten sağlık ocağının böyle olduğunu bilsem hiç vermezdim orda kanCanım sağlık ocağına dün bende verecektim artış var mı diye bakilacakdi ama cuma olduğu için pazartesi çıkar dedi ebe haftasonu girdiği için pazartesiye kalıyormuş.ilcemize kadın doğum doktoru salı günleri geliyor bende dün sabah erkenden dahiliye doktoruna gittim ricada bulundum sağolsun HCG istedi güzel artış olmuş .aklımda bulunsun dahiliye gidip böyle zamanlarda baktirabilirsin tabi doktora bağlı bu her doktor yapar mı bilmiyotum .üzgünüm ama pazartesiye kaliyomus ama belki akşama falan e nabizda düşer canım ara da kontrol et
Haftasonuna denk gelince öyle oluyormuş bende yeni öğrendim canım .senin ilk değerin kacdi canımTeşekkür ederim sürekli kontrol ediyorum salı günü doktor kontrolüm var zaten sağlık ocağının böyle olduğunu bilsem hiç vermezdim orda kan
Daha bı değerimi göremedim idrarda hemen pozitif çıkınca kan verdim bendeHaftasonuna denk gelince öyle oluyormuş bende yeni öğrendim canım .senin ilk değerin kacdi canım
Hayırlısı olsun canım testini atarmisin canım ins kan değerinde çok güzel çıkarDaha bı değerimi göremedim idrarda hemen pozitif çıkınca kan verdim bende
Sabah 8de kan testi verdim,ertesi gün saat 12.30 gibi e-nabızdan göründüKizlar gebelik için sağlık ocağına kan verdim cuma günü sabah 8 buçukta. Girdiğim kayıt falan e nabizda görünüyor ama kan sonucu daha girilmemiş. İnternetten tahlil sonuçlarına giriyorum ısrarla barkod yanlıs diyor, doğru da girdiğime eminim. Başka nasıl öğrenirim pazartesiyi beklemem şart mı?
Ben reglime 10 gün varken erken gebelik testi yaptım anında çıkan sonuç böyleydiHayırlısı olsun canım testini atarmisin canım ins kan değerinde çok güzel çıkarbenim de pazartesi akşam böyle çıktı testim salı günü kanda net şekilde öğrendim
Ben reglime 10 gün varken erken gebelik testi yaptım anında çıkan sonuç böyleydi
Bakalım benim de inşallah öyle görünür 1.30 u bekliyorum şu an daha yokSabah 8de kan testi verdim,ertesi gün saat 12.30 gibi e-nabızdan göründü
Pazartesi doktordan öğrenebilirsiniz dediler bende e nabizdan ne zaman görebilirim dedim bugün akşam görebilirsiniz dediler canım ama sanırım pazartesiyi bekliycez anlaşılanCanım bende dün saat 10 da verdim sağlık ocağına pazartesi çıkar dedi cuma verilen kanlar pazartesi sonuçlanıyor
Pazartesi doktordan öğrenebilirsiniz dediler bende e nabizdan ne zaman görebilirim dedim bugün akşam görebilirsiniz dediler canım ama sanırım pazartesiyi bekliycez anlaşılan
Aynen bende sinir oldum iki tane test yaptım idrar da anında çıktılar bide kanda görseydimAlla alla neden öyle oldu ki barkod neden hata veriyor ben direk görebiliyorum girince ama sonuç yok tabi daha
Sabret bakalım ins e nabiza düşer sonuç canım ama net şekilde çıkmış ins kanda güzel çıkar haber et bana daAynen bende sinir oldum iki tane test yaptım idrar da anında çıktılar bide kanda görseydim
Teşekkür ederim kan çıkınca yazarım insallahSabret bakalım ins e nabiza düşer sonuç canım ama net şekilde çıkmış ins kanda güzel çıkar haber et bana da
Benim 6 gün gecikme vardı bu testi yaptığımda .birde salı günü 552.45 cikdi sonucum dün de 1425 cikdi doktora pazartesi gitcem sence artış iyi mi canimBen reglime 10 gün varken erken gebelik testi yaptım anında çıkan sonuç böyleydi
Bence iyi iki katı artış olmus ama en iyisini doktor bilirBenim 6 gün gecikme vardı bu testi yaptığımda .birde salı günü 552.45 cikdi sonucum dün de 1425 cikdi doktora pazartesi gitcem sence artık iyi mi canim
İns güzel ilerler canım ikimiz içinde dua edicem rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun kuzumBence iyi iki katı artış olmus ama en iyisini doktor bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?