Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım işletme ve sağlıkla alakalı dersler karışık..yakın iki arkadaşım okuyordu aöf'den ve mezun oldular aöfde mezun olmak çok kolay artık..üstesinden gelirsin merak etme benim 30 alıp geçtiğim ders bile var.hatta 55-60 civarı alıp AA ile geçtiğim dersimde çok var. çan eğrisi olduğu için aöf'de azıcık çalışsan geçmek kolay.. google yazıp derslerine netten bakabilrsin cnm..ayrıca yardımcı kitaplarda var sadece yardımcı kitaplara çalışsan 2 senede kesin mezun olursun
Doğru söylüyosun tatlım ama daha önce murat açıköğretimin falan özet kitapları vardı sevgilimden biliyorum ama özet kıtapları kaldırdılar test olarak çıkarıyolar normal kitaptan çalışmak biraz zor gelcek sanki bana :) Teşekkür ederim canım içim rahatladı :)
Kızlar tercihimi bu bölümden yaptım. Mezunlar yada okuyanlardan yardımcı olurmusunuz?Dersler zor mu? İş olanakları neler? haydi canlaaaaaar :)
canım test ama 2013'ün 2. dönemi yine değiştirdi murat yayınları.. şimdi kitaplarında 2 sayfalık her ünitenin özeti var... ben sadece onlara çalışıp 65-75 civarı aldım ve aöf kitaplarıda değişti inceldi artık ve kitap içerikleride çok güzel zaten vize 4 ünite finalde 8 ünite sorumluyuz ve kitaplarda incecik.. Allah kolaylık versin canım gerçekten resim atmayı bilsem resmini çeker koyardım notlarımın geçtiğim puanları görsen gülersin.. çanlar o kadar düşükki yatarak mezun olursun
örnek vericem
vizeden 20 almıştım finalden 45---vizenin %30'u alınıyo finalin %70 ve çan düşük ben geçtim..
ve senin bölümünü okuyan arkadaşım eski sisteme kayıtlıydı.geçen seneden kaldığı dersler çoktu ama bu yıl hepsini üstten aldı. 11-12 dersi vardı 2 dönemdede hiç birini kalmadan verdi. mat,muhasebe falanda dahil
inan bana bu sistemde Aöf okumak çok keyifli hemde sınıfta kalmadan, yıl kaybın olmadan
avantajlarıda çok DGS ve intibak yok!. ben seneye direk işletme 3.sınıftan yapıcam. 4 yılda 2 diploma ve 3. sınıfın inglizce ve türk dili derslerinden muaf sayılıyorum..Başarılar dilerim cnm
ataması zor canım ya ama özel sektörde garantili bi meslek şimdiden hayırlı olsun
Çok saol tatlım. İşletme 3.sınıfa direk geçişi bende duydum ama ingilizce ve türk dilinden muaf olunduğunu bilmiyodum :) Bende geçiş yapabilirim belki. İngilizcem iyi aslında muaf olunmasaydı keşke :)))
2 yıllıktayken o dersleri verdiğimiz için muaf oluyoruz.. tek derdin ingilizce olsun canım 4. sınıfta yine var
Hmm 4.sınıfta varsa daha iyi en azından ortalama yükseltirim
çok yazdım farkındayım ama şunuda açıklıyım eşimde benimde ortalam 3,15 ve 2,97'lerde zaten üst sınır 4 yani yatarakta geçiliyo ortalama yükseliyo çanlar ve hiç çalışmayan öğrenciler sağolsun
zaten 2'nin altına düşmemek gerekiyo mezun olmak için..ama sen bu azimle başarı belgeside alırsın bak bi onu alamadık biz işte