Ya benim bebeğimde çıktı. Bana karbonatlı su ile sil dedi bi arkadaş. Ben mustela krem sürdüm geçti. Buraya da yazayım dedim. Daha önce biri yazdı mı bbilmiyprum hepsini okuyamadım kusıra bakmayın. Acil şifalar diliyorum. Oarayı da boşver başının gözünün sadakası olsun bu kansızlara.
Bana ozelden ulasabilirsimiz sivaderm kolodial gumus suyu bayısıyımTeşekkürler.
Kuyumcuda bulunmaz mi?
ne yapacağım egzamali yerlere mi süreceğim?
Ben heö gumus suyu kullandım kızımın ve benım egzamalarım ıcın hemde lr aleovera urunlerını.. ve bır yıldır egzamamız yokSağol canım
Coresatin sürDüm bende geçti kızımın ki. Ama tekrarlar mi onu bilmiyorum işte.
Eczacıya muadili, ucuzu var mı diye sormak gerek. Ertesi gün hapı dışında herşeyin ucuz olanı var. Ama eczacıya sormazsan pahalı olanı verir.Arkadaslar bugün soyuldum.
Egzamam var yıllardır çekiyorum bundan. Bi kaç gündür kızımda da birseyler çıktı Dr egzama olabilir diyince artık bir kere daha lanet ettim adam gibi bir doktora gidip kurtulacagim bundan dedim.
Profosörden randevu aldım. 170 lira ona verdim.
Egzama drgil dedi alerjik bu dedi alerji testi dedi 500 lira alerji testi. İlaç yazdı in aşağıdan rapor çıkar raporsuz alınmıyor bu ilaçlar dedi. İndim rapor 30 lira.
gittim eczaneye el sabunu vermiş bana kadın ya. sadece o 70 lira hemde 250 ml
Verdim ilaçlara 200 lira
cebimde pide alacak para kalmadı nasıl Eve gidecegimi şaşırdım. Geldim eve ki ne kadar aptalim ilaçların 2si eskiden de kullandığım ilaçlar zaten . Bi halta yarasa önceden yarardi. Diğer ilaçlar da şu anlaşmalı oldukları firmaların özel ilaçları işte. Cuzdanim çalınmış gibi. Kredi kartım ele geçirilmiş gibi evden çıkarken kapıyı açık unutmuşum da hırsız girmiş gibi hissediyorum
Keşke 'önce sağlık' sloganlariyla gaza gelip doktora gitmek yerine aktara falan gitseydim yaa cahil cahil
var mı ucuz yollu bildiginiz çözümler. Egzamadan kurtulan falan
Lr ürünlerini kullananlar var memnunlar,araştırın Bi isterseniz
Bende de aynı problem var ama benim sadece saçlarımda. çok azarsa alnıma iniyor. ben dovenin salatalıklı, ballı vs kalıp sabunu oluyor ya onunla yıkıyorum elimi yüzümü. saçlarım içinde gliss yada syoss alıyorum çok iyi geliyor. Elidor falan mahvediyor kullanmayın bile. Neler kullandım da kendime iyi geleni öyle buldum. Birde dermatolojiden losyon yazdırıyorum aşırı dönemlerinde onu sürüyorum beni bayağı bir götürüyor.
Eğer saçlarınızda ise problem bir de banyodan sonra kendi kendine kurumasını beklemeyin. Vücudunuzda ise en fazla iki günde bir duş alın, duş jeli kullanmayın, nemli sabun kullanın ve krem sürün mutlaka.
Öyle kükürtlü sabunmuş bilmem neymiş denemeyin bile işe yaramıyor.
Aynen çok dogru gecen d vıtamını eksık cıktı doktor ılaxc yazdı 400 lıra mı ne odedım meger aynı ılactan 3-4 tane yazmıs 1 tane yazsa yetecek.yanı doktorlar bu ara soyguncu olmusArkadaslar bugün soyuldum.
Egzamam var yıllardır çekiyorum bundan. Bi kaç gündür kızımda da birseyler çıktı Dr egzama olabilir diyince artık bir kere daha lanet ettim adam gibi bir doktora gidip kurtulacagim bundan dedim.
Egzama drgil dedi alerjik bu dedi alerji testi dedi 500 lira alerji testi. İlaç yazdı in aşağıdan rapor çıkar raporsuz alınmıyor bu ilaçlar dedi. İndim rapor 30 lira.
Verdim ilaçlara 200 lira
cebimde pide alacak para kalmadı nasıl Eve gidecegimi şaşırdım. Geldim eve ki ne kadar aptalim ilaçların 2si eskiden de kullandığım ilaçlar zaten . Bi halta yarasa önceden yarardi. Diğer ilaçlar da şu anlaşmalı oldukları firmaların özel ilaçları işte. Cuzdanim çalınmış gibi. Kredi kartım ele geçirilmiş gibi evden çıkarken kapıyı açık unutmuşum da hırsız girmiş gibi hissediyorum
Keşke 'önce sağlık' sloganlariyla gaza gelip doktora gitmek yerine aktara falan gitseydim yaa cahil cahil
Benim el bilegimde. Deterjan sabun bunlar etkiliyor. Bazen giydigim kıyafetin yumusaticisi bile azdiriyor. O egzama mevsimlerindeysek.
Kuruluktan oluyormuş bu yüzden sık duş almaya ve nemlendirici sürmeye başladım.
Verdiği sabunu kullanıyorum o da fayda etti biraz
Can'ım bende yok ama geçen gün bi yakınım ın oğlunda varmış o face sınde e paylaşmıştı ve lr mi ne öyle bi markanın egzamayı iyileştiren kremi var sanırım o geçirmiş bi araştır istersenArkadaslar bugün soyuldum.
Verdim ilaçlara 200 lira