• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saglik hakkinda

Egemenzeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
3
2
1
34
Arkadaslar merhaba yeni uyeyim nasil kullaniliyo bilmiyorum size sorum annem 1 aydir kabizlik ve mide agrisi cekiyor mide ilaci alinca mide rahtaliyor ama kabizlik devam istahi felan yerinde doktora goturecem korkuyorum kotu hastaliktan yardimci olurmusunuz yasayan varmi

Arkadaslar merhaba yeni uyeyim nasil kullaniliyo bilmiyorum size sorum annem 1 aydir kabizlik ve mide agrisi cekiyor mide ilaci alinca mide rahtaliyor ama kabizlik devam istahi felan yerinde doktora goturecem korkuyorum kotu hastaliktan yardimci olurmusunuz yasayan varmi
Endoskopi olmasi şart mide rahatsızlığı başka türlü anlaşılmıyor.bende de gastrit reflü var.kabizligin birçok nedeni var bir tek kötü bir hastalığa baglamayin.spastik kolon sendromu da olabilir.siz yinede ihmal etmeyin .Mutlaka endoskopi kolonoskopi yaptırın.

Peki fatma hanim mideniz mevsim gecislerindede kotu oluyomu
Ben sürekli sıkıntı yaşıyorum.geceleri özellikle ağıza acı su gelmesi.mide ağrısı.zaman zaman isal.bazen kabız.moralim bozukken direk olarak mide sikayetlerim artıyor.bagirsaklardan sürekli sesler geliyor gurulduyor.uzun süre aç kalınca midedeki asit çoğalıyor.mide bulantısı yaşıyorum.arada bir kan geliyor.ben düşünün bu kadar sıkıntı yaşıyorum ki dikkatli beslenmeme rağmen.mide rahatsızlıkların çoğu birbirine benzer o yüzden endişe etmeyin.basit bir reflü de olabilir

Back