• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAĞLIK DURUMU TAYİNLERİ NASILOLUR?

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
41
Tayinimle ilgili kurumun en üst amirinden randevu aldım ve görüştüm, görüşmem iyi geçti, çok iyi davrandılar, işyerinde işlere yetişemediğim için hamilelik dönemimde personel arasında bunun sıkıntı olduğunu söyledim ve operasyonel işlemlerin yapıldığı fazla mesai sorunu olmayan daha arka planda olan bir birime tayin istedim, o birime geçmek isteyen kişi sayısı çok fazla ve eleman ihtiyacı müdürlüklerde...İşyerindekikişisel sıkıntılarımı da anlatmaya çalıştım çünkü hamilelik dönemimde fazla iş yapamadığım içinçokkötü davranılmıştı.
bana sayın müdür dedi ki eleman ihtiyacı müdürlüklerde, ben şimdi sizi oradan alsam kalan personele iş yükü binecek dedi, sonra sizin sağlık özrünüz vs niz tayininiz için düşünebilirdik ama sağlık özrünüz de yok dedi, ben hemen dedim oğlumun nadir bir kalp hastalığı var(takipleri istanbulda ve ankarada yapılıyor) ayrıca kız kardeşim de %50 zihinsel engelli(annembabama bişi olsa sorumluluğu bende) dedim
resmi yollardan sağlık durumundan tayin talebi yapmamı rica etti sayın müdür ve kendisinin değerlendireceğini söylediçama sağlık durumu olabilmesi için ünv kurul raporu gerekiyormuş sanırım ve sağlık tedavisinin yapıldığı yere tayin almak gerekiyormuş, ünv hocalarına gşttşk ama kurul raporumuz yokoğlumla ilgili, almayı da düşünmüyorum, şöyleki anjiyo ile düzelirse ve kalbi sağlam olursa askere gitsin istiyorum oğlum, ilerde sen kalp hastasısın denmesin oğlumun, karşısına çıkmasın yani.öte yandan oğlumun takipleri istanbulda yapılıyor genelolarak biz kendi ilimizi içinde tayin isteyeceğiz.
sağlık durumundan bu şekilde tayinolurmu?

O zmn bireysel tercihiniz kolaya kacmak degil evde oturmak olsun sizin isgal ettigini konumu basaracak ve mutlu olacak birsuru insan var.
Konu aciyorsaniz benim bireysel tercihimde tayin icim ugrasacaginiza isi ogrenmek icin ugrassaydiniz demek.
Sizede iyi gunler.

Hamilelik döneminiz ağır geçiyosa rapor alın doktorunuzdan, yer değiştirmekten daha kolay olur.
Bence müdürünüz size uygun bi dille isteğinizin gerçekleşemeyeceğini söylemiş.
Kardeşiniz için rapor vermezler çünkü evlisiniz ve kardeşinize bakmakla yükümlü kişi siz değilsiniz.
Ayrıca anjiyoyla halledilebilecek bir hastalık için de heyet raporu alabileceğinizi sanmıyorum.
Anlamadım bu arada kalp hastası olmak ayıp günah bişey mi oğlunuzun niye karşısına çıksın ne var bunda?

O zmn bireysel tercihiniz kolaya kacmak degil evde oturmak olsun sizin isgal ettigini konumu basaracak ve mutlu olacak birsuru insan var.
Konu aciyorsaniz benim bireysel tercihimde tayin icim ugrasacaginiza isi ogrenmek icin ugrassaydiniz demek.
Sizede iyi gunler.
yeterince sorunlu bir hayatım var, zihinsel engelli bir kardeş, ve kalp anomalili bir çocuğa sahip olmak zaten hayatın yükünü omuzlarında taşımak demektir, kendim zaten sosyal fobi hastasıyım, hayat zaten çok adil davranmadı bana, bu koşullarda işim biraz daha rahat olsa olmaz mı yani, çok şeymi istiyorum sizce?Üstelik bunu referansla vs ile yapmıyorum, gidiyorum, üst yönetimden randevu alıyorum ve sorunlarımı anlatıyorum, bu bile büyük bir özgüven değilmi

Hamilelik döneminiz ağır geçiyosa rapor alın doktorunuzdan, yer değiştirmekten daha kolay olur.
Bence müdürünüz size uygun bi dille isteğinizin gerçekleşemeyeceğini söylemiş.
Kardeşiniz için rapor vermezler çünkü evlisiniz ve kardeşinize bakmakla yükümlü kişi siz değilsiniz.
Ayrıca anjiyoyla halledilebilecek bir hastalık için de heyet raporu alabileceğinizi sanmıyorum.
Anlamadım bu arada kalp hastası olmak ayıp günah bişey mi oğlunuzun niye karşısına çıksın ne var bunda?
üst düzeymesleklerde özel sağlıkkurulu raporu isteniyor, mesela müfettişlliklerde, yarınbirgün oğlum için sağlık kurulu raporu alırsam sıkıntı yaratır o sebeple istemiyorum, kalp anomalisinden dolayı da olsa

Back
X