- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Aynenn öyle,bana da doktorlar çektir daha kötü olur demişlerdi,benimde dişim bembeyaz içinde çürük falan yoktu ama ucunda abse vardı. Oraya bastığım anda ya da kafasına estiği anda bir ağrıyordu uyutmuyordu beni,daha sonra şişiyordu antibiyotik alıyordum o şiştikçe ben antibiyotik almaya devam ediyordum en sonunda yüzümün sol tarafı tamamen şişti ve ağzımın içine kendi kendine iltihap akmaya başladı meğerse iyice aşındırmış kemiğe ve diğer dişlere zarar vermeye başlamış bu daha fazla diş kaybı demek,bi süre antibiyotik kullandım geçmedi sonra iğne oldum biraz kendime gelince hemen çektirdim. Kroniğe dönerse o çene kemiğindeki sağlam olan dişlerini de tehlikeye atmış olursun canım,bi an önce çektir kurtul çünkü kana karışması da tehlikeli. Öpüyorum seni,sağlıklı günler.Yani şuanki durum sahte bi sağlamlık, uzun vadede daha büyük tahribatlara yol açıyor, öyle mi? Ben de sağlam dişe yazık olmasın diye ağırdan alıyorum. Tam anlamıyla zararını anlatmadıkları için bir de. Çok teşekkür ediyorum size.