- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.338
- 133
- Konu Sahibi Meltemesintisi80
-
makale çalışması kaldı:/ baş ağrılarından nefret ediyorum.bu aralar özel hayatımdan dolayı yine (yeniden) kendimi boşlukta hissediyorum. Tercih edilen bir kadın olmama fikri ne kötü! Bu düşünceden sıyrılmak için ne yapmak lazım gelir tam olarak bilemiyorum.Pusuda bekleyen sinsi bir düşman gibi hortluyor bazen üzüntü...26.11.2019 menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta,1 dilim peynir ,2 adt hindi füme,limonlu çay,2 adt form peksimet
Öğle 12:30
az susuz nohut,yoğurt,salata,bir kepek ekmeği
Ara:
soda,armut,akşama doğru yeşil çay
Kaçamak:)
tek şekerli kahve
Akşam 20:00
yoğurt+yulaf
Su: 2-2,5 lt
Yapılacak işler:
dua okumaları yapılacak
2. makale düzeltme çalışmalarına başla
Halılar serilecek,
tapu belgelerini al fotokobi için
herkes bir şekilde iyileşmek istiyor.Çevreme karşı gösterdiğim duyarlılığı kendime göstermediğimi fark ettiğim andan itibaren değişim başladı.Buna pozitif bencillik diyelim.Tahammül gösteremediğim durumları yada olayları değiştiremiyorsam sürekli bunun hakkında şikayet etmek beni yoruyor.Zaten zor bir coğrafyada yaşıyoruz.Hayatı kendime daha çekilmez yapmamaya çalışıyorum sadece...Yaptıklarım ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama belli bir duruş değişikliği olduğu muhakkak. en azından deniyorum diyorumne kadar faydalı bir konu…benimde kendimle ilgili sorunlarım var bir süredir.çok zamandır ve çok ağır bir sigara bağımlılığım var.temelinde yatan sebepte bu aslında sorunlarımın..yaşla beraber kendimi daha yorgun,daha agresif,daha sağlıksız,daha tükenmiş ve daha daha daha…hissediyorum.
konunuzu takipteyim
Kendime sürekli "ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME" diyordum .İşin üşenme ve erteleme kısmını çoğunlukla halletsem de maalesef her günün ayrı bir savaş olması bazen beni yıpratıyor. Bazen vazgeçiyorum, bırakıyorum..Sürekli devam etmekten vazgeçmemeyi de öğreneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?