Bebek Beslenmesi Sagarak sütünü arttiranlar lütfen yardım ,!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ogrnci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
6
3
36
35
Merhabalar, sütümü arttirmak için hastane tipi pompayla sağıma başladım daha önce sütünü sagarak arttıran annelerden yardım istiyorum. Bir sağımda 5 10 CC gelen süt sagimla kaç gün içinde farketmeyr.artmaya basladi iki gündür sagiyorum hala 5 10 çıkıyor.

Merhabalar, sütümü arttirmak için hastane tipi pompayla sağıma başladım daha önce sütünü sagarak arttıran annelerden yardım istiyorum. Bir sağımda 5 10 CC gelen süt sagimla kaç gün içinde farketmeyr.artmaya basladi iki gündür sagiyorum hala 5 10 çıkıyor.
Sagmaya devam 2sin bide Süt arttırmak için dogal yollar var bazı besinler etkili oluyor onları da deneyebilirsiniz bestlak damla da çok etkili diyorlar ben kullanmadım ama bi hamile sayfasında çok kişi tavsiye ediyordu

Bestlak kullaniyorum gerçekten fayda ediyor sagimin daha basindayim farkındayım ama yinede merak ediyorum kaç günde artışı görürüm acaba

Back