Ay ne guzel tebrik ederim.Ay bence gebesiniz içime öyle oldu . Bende bir sorun yoktu ama sizin gibi belirtiler oldu test yapıyorum negatif test yapıyorum negatif … adet 2 geçti 3 geçti 4 geçti yeter yav dedim yapmayacağım seni istersen 3 aylık ol öğreneyimsonra bir öğlen bir kötüleştim ateşler basıyor ayaklarımdan boğazıma doğru sonra tabi dayanamadım test yaptım adetim 5 gün geçmesine rağmen erken gebelik testinde silik çizgiydi ertesi gün kan verdim ve çıktı
Teşekkür ederimAy ne guzel tebrik ederim.Insallah içinize dogru doğmuştur. Ben de hamile gibi hissediyorum ama bu kist meselesi de kafamı karistirdi acikcasi.
O bende her zaman varTeşekkür ederimİnşallah.
ama benim en büyük belirtim birden gelen sinirdi ikisinde de devamlı değil ama ben ona cok inanıyorum nedense …
adetlerim düzensiz cnm pco var bende ,karın şişliğiyle başladı sonra ilaç ve adetle bitti cok şükür amabende ağrılar başladı ynePeki adet duzeniniz nasil benim ne zaman olacagi belli olmaz ama her ay olurum. Sizde de daha once olmayip birdenbire mi ortaya cikti bu kist? Akşamüstü mide bulantim ınanılmaz artiyor. Bir de bu zonklama agrisi devamlı degil ara ara gelip gidiyor.
Cok gecmis olsun mide bulantisi yapiyor mu?adetlerim düzensiz cnm pco var bende ,karın şişliğiyle başladı sonra ilaç ve adetle bitti cok şükür amabende ağrılar başladı yne
evet yapıyor ama su an safra kesemde sorun var ondan da yapıyorCok gecmis olsun mide bulantisi yapiyor mu?
Bende çok gergin durumdayım normalde böyle biri değilim ama herşeye sinirlenyrm birde kasık ağrım var 5 gündür gebelikten mi piskljkmi bilmiyrum sonucu heyecanla bekliyorumTeşekkür ederimİnşallah.
ama benim en büyük belirtim birden gelen sinirdi ikisinde de devamlı değil ama ben ona cok inanıyorum nedense …
YaaaaBende çok gergin durumdayım normalde böyle biri değilim ama herşeye sinirlenyrm birde kasık ağrım var 5 gündür gebelikten mi piskljkmi bilmiyrum sonucu heyecanla bekliyorumbat 1 Eylül
İnşallahYaaaaumarım hamilesinizdir az kalmış …
Regl oldum 47. gunu gecmedi yineAynen en mantıklısı o. Durumumuz benzer ya. Yazarsınız buraya bende merak ettim
önümüzdeki aya nasip dicez o zaman. adetiniz bitmeden bir doktora gidin isterseniz kist şüpheniz varsa baksınRegl oldum 47. gunu gecmedi yine
Hsg randevusu icin aradim randevular doluymus pazartesi de tatil araya hafta sonu giriyor. En ters zamana denk geliyor hepsi.önümüzdeki aya nasip dicez o zaman. adetiniz bitmeden bir doktora gidin isterseniz kist şüpheniz varsa baksın
Sizde sıkıntı sadece pco mu. Yani eşinizde bir problem yoksa eğer bitkisel şeylerede yönelmek fayda verir belkiHsg randevusu icin aradim randevular doluymus pazartesi de tatil araya hafta sonu giriyor. En ters zamana denk geliyor hepsi.
Esim de ben rahim filmi cektirirken test verecekti. Onda da bir sorun var mi bilmiyoruz onceden yoktu. Bitkisel seylerden cekiniyorum acikcasi ama su inofolic ve gynositolu oneriyorlar surekli ona bakıyordum ben de.Sizde sıkıntı sadece pco mu. Yani eşinizde bir problem yoksa eğer bitkisel şeylerede yönelmek fayda verir belkigerçi belkide denedinizde bilmiyorumda
İnşallah bir vesileyle niyetimize kavuşuruzEsim de ben rahim filmi cektirirken test verecekti. Onda da bir sorun var mi bilmiyoruz onceden yoktu. Bitkisel seylerden cekiniyorum acikcasi ama su inofolic ve gynositolu oneriyorlar surekli ona bakıyordum
Kolay gelsinİnşallah bir vesileyle niyetimize kavuşuruzbenim şimdide kasıklarımda sancım başladı. Vakit geçsin diye ofisteki tüm belgeleri indirdim tek tek düzenliyorum
sağolunKolay gelsin dilerim sizinki bu ay gerçekleşir.Ben de cocuk yapacagim diye calismayi biraktim ama gelen giden yok.
Merhaba hamile misiniz acaba test yaptınız mıBende çok gergin durumdayım normalde böyle biri değilim ama herşeye sinirlenyrm birde kasık ağrım var 5 gündür gebelikten mi piskljkmi bilmiyrum sonucu heyecanla bekliyorumbat 1 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?