sağ yumurtalıkta 10 mm kitle yardımcı olur musunuz ?

gobancik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
2
0
86
Bursa
Merhaba... yaklaşık bir ay önce bel ve yumurtalık ağrısıyla hastaneye gittim. yumurtalığımda 10 mm lik kitle gözüktü. doktorlar ameliyatla sağ yumurtalığı alıcaklarını söyledi. başka bi doktora gittim yine ameliyat ama yumurtalığa zaarar vermeden alınacağı ancak açık ameliyat sonrası yapışıklıklar olabileceğini söyledi. yapışıklık derken birşey anlamadım tabi. adetimde hiç bir düzensizlik yaşamadım, kitlenin iyi huylu olacağını söylediler bu zamana kadar her hangi bir tepki vermemesi ve zor görünmesii iyi huylu olacağına işarettir dediler. haftaya ameliyat oluyorum. umarım evlendiğimdeee çocuk sahibi olurum.. tek tedirginliğim bu, her bayan gibi bende anne olmak istiyorum. bu konu hakkındaki fikirlerinizle içimi rahatlatır mısınız lütfen

10mm değil 10cm demek istedin sanıyorum..yumurtalıklarınız almazlar iyi bir doktora gitmelisin almayacak olan bir doktor bul..çocugun olur tabi ki amelyiatını laporoskopiyle kapalı ol acık ameliyat yapışma yapar ..hiç korkmaz bir tanecik kist altı üstü büyük de olsa alırlar onu merak etme.iyi bir hastaneye git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…