Sivilceli Ciltler Sağ Yanağım çok kötü yaa

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minikom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
118
0
Sağ yanağımda ne olduysa bir anda oldu,sivilceler büyük büyük çıkmaya başladı ve kaşıntıda var,doktora gittim ama öyle pek bi ilgilenmedi,10 sn. baktıktan sonra roaccutane dedi,bu ssk doktorların birşeyden anladıkları yok,ne ilgi ne muayene,tahlil yapalım bile demedi ...
Dışarıya çıkmak istemiyorum,utanıyorum yahu off off

canım öncelikle geçmiş olsun dr nasıl tahlil filan yapmadan öyle ağır bir ilaç verebilir ki belki stresten falan çıkmıştır , bence iyi bir dr danışmadan o ilacı kullanma

Nasil tahlil yapmaz ya?? nasil doktorlar var Allahim, bide boyle agir ilac yazmis...sakin kullanma. benimde sol yanagimda alnima dogru sivlcelerim daha cok oluyor, eskiden dahada cok oluyordu. ciger yaglanmasina karsi biseyler yap. mesela maydonoz limon kurunu yap. yesil cay ic. tatlidan uzak dur. abur cubur yeme. sivilceler karsi maskeler yap

cnm başlığı okuyunca bi an düşündüm ben böle bi konu açmışmıydım diye benimde aynı şekilde sağ yanağımda aşırı derecede sivilce war ayrıca merak etme ben daha yeni özel hastaneye gittim güwencem olduğu halde tahlillere 76 milyon istedi ve dediği şey aynı sana roaccutane kullanalım dedi bissürüde tahlil yazdı ben zaten o fiyatı duyunca wazgeçtim

ya kızlar anlamadım bu sağ yanakta ne var.bend e aynı şekilde sağ yanağım berbat..solda bişi yok.o rea..kullanmak istemiyorum..maydanoz limon kürü ii gibi devam ediyorum ..tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…