• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sağ tarafta batma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebekgunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
255
126
23
29
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce yumurtlama dönemini değerlendirdik ve az önce sağ yumurtalığıma 2 defa saplantı oluştu. Ümitlenmekte istemiyorum ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Teşekkür ederim🌸

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce yumurtlama dönemini değerlendirdik ve az önce sağ yumurtalığıma 2 defa saplantı oluştu. Ümitlenmekte istemiyorum ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Teşekkür ederim🌸
Cnm bende tam bununda ılgili bır konu acicaktim üstüne bastın

2 günde döllenme bile daha yeni olur o derece erken yani canim

Ben şu anda sağ tarafımda çok aşırı batma var oturamıyorum ağrıdan ve kahverengi lekelerim var hamilelik belirtisimi

Ben şu anda sağ tarafımda çok aşırı batma var oturamıyorum ağrıdan ve kahverengi lekelerim var hamilelik belirtisimi
Kahverengi az lekenme varsa evet olabilir.bat tarihin ne zaman canım.
Birde ilişkiden bir hafta falan geçti mi

Ben şu anda sağ tarafımda çok aşırı batma var oturamıyorum ağrıdan ve kahverengi lekelerim var hamilelik belirtisi
Kahverengi az lekenme varsa evet olabilir.bat tarihin ne zaman canım.
Birde ilişkiden bir hafta falan geçti mi
25nisan olmam gerekiyor

Bende de sağ tarafta batma var. 16 nisan bat. Ama ben okuduğum belirtiyi yaşıyorum. 🤦🏼‍♀️ Psikolojik büyük ihtimsl bende

Üç gündür lekelerim var ve bugün batmalar başladı sağ tarafımda
Yumurtlama takip ettin mi.batmalar yumurta catlarken de olur.ama lekelenme ilk belirti olabilir.
Hafif lekelenme olur.kahvrrengi yada pembe ama kırmızı kan olmayacak.bir ped dolmayacak kadar az olmalı.

Yumurtlama takip ettin mi.batmalar yumurta catlarken de olur.ama lekelenme ilk belirti olabilir.
Hafif lekelenme olur.kahvrrengi yada pembe ama kırmızı kan olmayacak.bir ped dolmayacak kadar az olmalı.
Evet çok az zaten yok cnm ben yaklaşık 7aydor ıstiyorum yumurtlama takibi yaptım 4ay bır şey olmayınca bıraktım artık al-lah ne zaman nasip ederse ozaman olur dedim

Daha önce bende de aynı şekilde herşey psikolojikti. Ama artık oluruna bıraktım diyordummm ki az önce batma hissedene kadar😂
Aynen hep öyle yapıyoruz.bende sol kasık agrisini hamilelige bağladım.sonra regli belirtisi başladı.bunlar hep umut etmekten.aslinda olura bıraksak belki hemen hamile kalicaz 😂

Evet çok az zaten yok cnm ben yaklaşık 7aydor ıstiyorum yumurtlama takibi yaptım 4ay bır şey olmayınca bıraktım artık al-lah ne zaman nasip ederse ozaman olur dedim
İnşallah olur canım.lekenme ve hafif kasık ağrısı ilk belirti olabiliyor.ama regli gününe daha var.biraz daha bekle test yap bence
İlişki üzerinden 12 gün falan geçince daha net olur.

Aynen hep öyle yapıyoruz.bende sol kasık agrisini hamilelige bağladım.sonra regli belirtisi başladı.bunlar hep umut etmekten.aslinda olura bıraksak belki hemen hamile kalicaz 😂
Kesinlikle öyle. 2 aydır hiç takmıyordum ama bu ay çevremdeki herkesssten hamilelik haberi alıyorum. Gerçekten psikolojimi etkiledi. Allah hayırlısını nasip eylesin tek duam bu. Ama birazda çabuk gelse fena olmaz hee😂😂

Kesinlikle öyle. 2 aydır hiç takmıyordum ama bu ay çevremdeki herkesssten hamilelik haberi alıyorum. Gerçekten psikolojimi etkiledi. Allah hayırlısını nasip eylesin tek duam bu. Ama birazda çabuk gelse fena olmaz hee😂😂
İnşallah hemen olur canım ya.Allah herkesin gönlüne göre versin ❤️

Back