Sağ pelvis kasık ağrısıı

Tarantlarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
179
35
Merhaba kızlar ; 1.5 aydan beri sağ kasığımda ağrı yanma içten içe sızlamam var bu ağrı artık son zamanlarda sağ belime sağ bacağımada vurmakta 2 kere acillik oldum birinde gaz var dediler apandisitde değilmiş hiç duramazsın ayakta dediler gönderdiler ,birindede bel fıtığı başlangıcu var dediler acillik olmadan önce de kadın doğuma gittim sağ yumurtalığımda hiç bi şey çıkmadı ki zaten adetlerim düzenlidir 2 yıl önce sezeryan doğum yaptım iyi huylu miyomum vardı Dr o zaman almıştı o zaman ki tahlillerim de temizdi sonra ürolojiye böbreklerde temiz beyin cerrahıba gittim emar röntgen çekildi bel fıtığo için sinir sıkışması dedi dr ilaç iğne yazdı gönderdi kullanıyorum lakin halen ağrım devam ediyor stabil şekilde adet dönemimde daha da şiddetleniyor sosyal hayatımı kötü etkiliyor gün içerisinde yerli yersiz zamansız ağrım oluyor sadece sağ kasığımda solda hiç bir ağrım sızım yok içten gelen bir yanma var sanki o pelvis bölgesinde, bu kötü durumu yaşayanınuz var mı? Varsa daha başka hangi bölüm lere gittiniz? Çözüm ü nasıl buldunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…