Sağ meme ağrısı

Rouge1o1

•Kitap yiyen
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
1.234
2.860
133
Merhaba totikler benim sağ mememde bir ağrı var bir kaç gündür. Dün iyice kafaya taktım endişeli insanım zaten. Regl günüm 30u daha 5 gün var. Regle yaklaşırken böyle belirtilerim olmaz genelde.Sol tarafta bişey yok. Mememi henüz kontrol ettirmedim. Reglle alakalı değilse gidicem geçmezse. Napayım kötü bişey yoktur değil mi.​

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. :) Elle meme muayenesi yapın bir bakın elinize gelen bir kitle, şişkinlik vb. şeyler var mı? Annem de benzer bir ağrıdan şikayetçi ama elle kontrolde bir şey çıkmadı, devam ederse kontrole götüreceğim ben de. Bazen sağ elle falan çok yazı yazmak, çalışmak falan da etkileyebiliyor orayı.

Teşekkür ederim Anneciğe de geçmiş olsun evet ders çalışıyorum sağ elimi kullanıyorum kitaptan özetler çıkarıyorum inşallah öyle bişeydendir. Elimle kontrol ediyorum anlamıyorum çok. Bi dokular geliyor elime ama bu memenin kendi dokusu gibi yani çok bişey ayırt edemiyorum. Geçmezse gidicem bakalım ihmale gelmez.

Geçmiş olsun, şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim, elle muayene için size yardımı olacaktır: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ozmuayene.865987/

Elle muayene sonrası elinize kitle gelirse hemen bir uzmandan randevu alın, gerekli muayene ve usg yapılır, aile geçmişinizde Allah göstermesin meme kanseri yoksa kadınların genelinde olan fibrokistik olabilir sizde de.
Regl yakın demişsiniz, buna bağlı geçici bir durumda olabilir.

Evet ailede yok meme kanseri, duştan sonra hemen yapacağım bugün çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…