Sağ kasıkta batma sızlama çekme hissi

Benim de 2-3 gündür sağ kasıkta batma oluyor. Bir de şiddetli bel ağrım var. Adetime 5 gün var ama ümitlenmekte istemiyorum tabi üşütmüş olabilirim diyorum ama hayırlısı
Arkadaasim gebelik olustumu. Benimde sag tarafimda batmma ve akintim var. Adetimide bugun yarin bekliyorum normalde. Umutlanmak istemiyorum ama elimde degil.

Arkadaasim gebelik olustumu. Benimde sag tarafimda batmma ve akintim var. Adetimide bugun yarin bekliyorum normalde. Umutlanmak istemiyorum ama elimde degil.
Ben malesef regl oldum kasiktaki batma fa yag bezeleri varmid onlar agri yaparmis zaman zaman insaAllah sen hamissindir canim :*

ben adet oldum canım dün. İnşallah sen hamilesindir ama. Benim çok fazla bi belirtim yoktu zaten sadece batma ve bel ağrısı vardı o yüzden son bi kaç gündür pek umudum yoktu

ben adet oldum canım dün. İnşallah sen hamilesindir ama. Benim çok fazla bi belirtim yoktu zaten sadece batma ve bel ağrısı vardı o yüzden son bi kaç gündür pek umudum yoktu
Ins.hamileyimdir ama kendi kendime umutlaniyorum bence yarin adet olurum kesin. Bu kasik batmasinida bu ay dikkatimi cekti o yuzden umutlaniyorumda hayrlisi artik...

Canim malesef ben de regl oldum vucudumuzu dinlemesek artik iyi olacak sanirim
Ayy bende ooldum bugun malesef.bide dun aksam test yapmistim reglm cok gecti die. Elde olmuyor malesef o surecte herseyi hamilelik belurtisi gibi goruyoruz.allahim hayrlisyla nasip etsin bizede biran once:(

Back