sağ kasıkta baskı

yaramazpisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.796
9
158
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim sağ kasığımda 1 haftayı geçiçek nerdeyse bir ağrı söz konusu afedrsiniz idrardan sonra baskı hissediyorum sabah uyandıgımda yataktan kalkarken nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum ama baskı hissi gibi yumurtlamaya çalışıyor olabilir miyim adet günüme tam 1 hafta var ...Ama bu baskı hissi beni korkuttu biraz üşütmekten kaynaklı olabilir mi?Her şey için pimpirikli gibi doktor kapısı aşındırmak istemiyorum ama üzerinde durmalı mıyım karar veremedim ?

bence üzerinde durmalısın bir doktora git devam ediyorsa bazı hastalıklar çok sinsi ilerliyor göstermekte fayda var..kist baskı yapabiliyor güzelce bir muayene ol rahatla ..

enfeksiyon kapmışsanda olablıo o baskı..zorlamadn idrara çık kendini ..kistte olalr eğer sızı da oluyrsa kisttir.bi süre geçmzse doktora git cnm..geçmiş olsun..

Aynisi bendede var hamileyim Ama bu agri Bende hamilelikden once baslamisdi halada devam ediyor Doktor ilk bakdiginda yumurtlamanin sag tarafda oldugunu soylemisdi Ama hala devam ediyor ve Doktor hersey yolunda diyor sen yinede Doktora Git her insanin bunyesi farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…