sag kasikta agri??

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
son uc dort gundur kasiklarimda ve belimde hafif agrilar batmalar oluyor. idrar yaparken de sag kasigimda agri var hep.hic boyle bi durum yasayaniniz oldumu.bide adetten kesildikten 2gun sonra kahverengi leke geldi.bunlarin hepsin uc bes gunluk olaylar ama sizce birbirleriyle alakasi varmi.bobrek tasimi acaba yada baska biseymi bilmiyorum devam ederse doktora gidecegim kesin

idrar yolu enf. olabilir. ama kahverengi lekelenmeleriniz olduysa bence jinekolog görünün derim. kist olabilir. özellikle çikolata kistine dikkat...kasıkta agrı ve idrar yaparken agrıya sebeb olabiliyor.İki şıkkıda değerlendirin derim.

idrar yolu enf. olabilir. ama kahverengi lekelenmeleriniz olduysa bence jinekolog görünün derim. kist olabilir. özellikle çikolata kistine dikkat...kasıkta agrı ve idrar yaparken agrıya sebeb olabiliyor.İki şıkkıda değerlendirin derim.
sagolun.daha once idrar yolu enf gecirdim ama bu oyle bisi degil sadece idrar yaparkeb sag kasigima bisi batttigni hissediyorum bide bazwn belim ve kasigima hafif agrilae geliyo.adetim duzenli.cocuk istoyorum denedik olmadi .cikolata kisti diyince korktum su an.acaba o yizdenmi cocuk olmadi.bi doktora gitmek lazim ama su son zamanlarda gidemem vakit yok diyebilirim.icim icimi yiyecek

sagolun.daha once idrar yolu enf gecirdim ama bu oyle bisi degil sadece idrar yaparkeb sag kasigima bisi batttigni hissediyorum bide bazwn belim ve kasigima hafif agrilae geliyo.adetim duzenli.cocuk istoyorum denedik olmadi .cikolata kisti diyince korktum su an.acaba o yizdenmi cocuk olmadi.bi doktora gitmek lazim ama su son zamanlarda gidemem vakit yok diyebilirim.icim icimi yiyecek

daha önce doktora görünmediysen görünmeni tavsiye ederim. çikolata kist gebeliğe engel çünkü. eğer enfk için antbotik kullanıp geçmediyse...kist olabilir cnm ama olmayadabilir sen en iyisi doktora görün en dogrusunu o söyler...panik yapma...peki anüsüne agrı vuruyor mu ? regl iken bacaklarına vuran ağrıların varmı? ara kanamaların oluyor mu?

bu arada ben böbrek taşı düşürmüş biri olarak kanamam olmadı hiç...5 kere felan düşürdüm...zaten böbrek taşı agrısı olsa dayanamazsın şiddetli oluyor. Ama kum döküyorda olabilirsin o yapabilir...bende beyaz bir kaba idrarını yap kum döküyosan görünür orda zaten...

çok konusutugumun farkındayım ama regl görmüş olman gebe olmadıgın anlamına da gelmez...bence test de yapmanı tavsiye ederim...hayat bu ne olacagı belli olmaz;)

daha önce doktora görünmediysen görünmeni tavsiye ederim. çikolata kist gebeliğe engel çünkü. eğer enfk için antbotik kullanıp geçmediyse...kist olabilir cnm ama olmayadabilir sen en iyisi doktora görün en dogrusunu o söyler...panik yapma...peki anüsüne agrı vuruyor mu ? regl iken bacaklarına vuran ağrıların varmı? ara kanamaların oluyor mu?
hayir hicbiri yok adetliyken kasik agrim olur baya ama bacaklarima vurcak kadar degl.enfeksiyonu gecirelo bi sene oldu zaten idrarda yanma filan yok.olsa idrar yolu dicem ama oda yok .tesekkur ederim ilgin icn

hayir hicbiri yok adetliyken kasik agrim olur baya ama bacaklarima vurcak kadar degl.enfeksiyonu gecirelo bi sene oldu zaten idrarda yanma filan yok.olsa idrar yolu dicem ama oda yok .tesekkur ederim ilgin icn

o zaman endişelenme ama ihmal de etme....mutlaka ilk fırsatta genel muayeni ol...zaten normal şartlarda yılda bir kere muayene olmak gerekli ama biz işte önemsemiyoruz....Geçmiş olsun. bol bol su iç...eğer vucut susuz kaldıysa idrar rengin değişebilir.

çok konusutugumun farkındayım ama regl görmüş olman gebe olmadıgın anlamına da gelmez...bence test de yapmanı tavsiye ederim...hayat bu ne olacagı belli olmaz:KK66:
cokk konusmakmii:)) tam tersine benim buna ihtiyacim var valla.birilerinin fikrine ihtiyacim var yani.hamilelik icin baska belirtim olsa test yaoicaktm aslinda ama ne gogus agrim var nede baska bisi :((( keske olsa ama yok belirti

cokk konusmakmii:)) tam tersine benim buna ihtiyacim var valla.birilerinin fikrine ihtiyacim var yani.hamilelik icin baska belirtim olsa test yaoicaktm aslinda ama ne gogus agrim var nede baska bisi :KK43:(( keske olsa ama yok belirti

belirti yaşamayan birçok insan var regl görüp üstelik... herkesin bünyesi birbirinden farklıdır cnm...ayrıca yeni ise zaten belirti vermemesi de normal. inşallah öyle birşeydir :D

belirti yaşamayan birçok insan var regl görüp üstelik... herkesin bünyesi birbirinden farklıdır cnm...ayrıca yeni ise zaten belirti vermemesi de normal. inşallah öyle birşeydir :KK70:
insallahh yaaaa istiyoruz zaten herseyi yaptk ama adet oldum diye uzuldum bayada bakalimmm ne olcak.cikolata kisti olmasinda

insallahh yaaaa istiyoruz zaten herseyi yaptk ama adet oldum diye uzuldum bayada bakalimmm ne olcak.cikolata kisti olmasinda

dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma anladıgım yeni yeni başlamıssınız....mutlaka gebe kalırsın. :D önemli olan düşünmemek..stres yapmamak....:D

Back