• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ Kasıkta Ağrı Gebelik Belirtisi mi?

gzm asmakci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
73
21
38
27
Merhabaa.. adet tariihim bugün itibariyle 2 gün gecikiyor. Sağ kasığımda arada batma ve kasılmlaar oluyor. Göğüslerimde hassaiyet var. Bunun dışında adet belirtim yok ama acaba hamilelik beliritisi olabilir mi ?
yorumlara bakıyorum geenlde sol kasıkta batmalar yazıyor sağ da da olabilir değil mi bilmiyorum aslında test yapmaya kokrkuyorum tek çizgi görmekten yorulduğum içn. yorumlarınıızı bekliyorumm yaşayan var mı bu durumu birde beyaz kremsi akıntı var

Son düzenleme:
Bende hiç belirti yoktu sadece idrar yaparken yanma vardı o da iltihap var sanıyordum tahlil yaptırdım sonuç pozitif çıktı inşallah hamilesinizdir🤰🤰

4 gün test yaptım sonra aynı gün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ikisinde de aynı çıktı sonra doktoruma gittim pazartesi kese göründü dedi 2 hafta sonra tekrar geldi kalp atışlarını dinlicez dedi inşallah sagliklidir.Allah herkese kısmet eder inşallah dizede inşallah🙏🙏

4 gün test yaptım sonra aynı gün kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ikisinde de aynı çıktı sonra doktoruma gittim pazartesi kese göründü dedi 2 hafta sonra tekrar geldi kalp atışlarını dinlicez dedi inşallah sagliklidir.Allah herkese kısmet eder inşallah dizede inşallah🙏🙏
inşallah sağlıkla kavuşursunuz. aminn

Back