- 26 Eylül 2014
- 187
- 38
- 38
-
- Konu Sahibi ozgenmete59
Hıı ii bari yaa içimi rahatlattın cnm şuan da yok ama bi anda oluyobenim de o haftalarda olmustu. 2-3 gün sürmüştü geçio sonra için rahat olsun.
gecen bende sandalyede otururken bi anda girdi kramp gibiydi. kalsiyum eksikliğinden dedi doktor. kalsiyum tableti verdi bugun alıcam. bi de karın büyümesinden de kasıklarım agrıo ara ara. kanama olmadıgı surece ve duzenli olmadıgı surece korkulcak bişi yok dedi dokdor tatlım :)Hıı ii bari yaa içimi rahatlattın cnm şuan da yok ama bi anda oluyo
Evet evet kanaman varmı diye sordu direk yok deyince korkulacak bişey yok dedi :) öle böle sonuna bi gelsek hayırlısıyla :)gecen bende sandalyede otururken bi anda girdi kramp gibiydi. kalsiyum eksikliğinden dedi doktor. kalsiyum tableti verdi bugun alıcam. bi de karın büyümesinden de kasıklarım agrıo ara ara. kanama olmadıgı surece ve duzenli olmadıgı surece korkulcak bişi yok dedi dokdor tatlım :)
zaman cabuk gecio tatlım :) onlar saglıklı olsunlar da sabredicez artık napalım :)Evet evet kanaman varmı diye sordu direk yok deyince korkulacak bişey yok dedi :) öle böle sonuna bi gelsek hayırlısıyla :)
Bende idrar tahlili yaptırdım normal çıktı herşey dr da normal diyo ağrılar için büyüdüğü içinmiş zaten bugünde ağrım hiç yok. birde internetten okumuştum ilk doğumu sezeryan olanın 2.gebeliğinde kasık ağrısı daha fazla olurmuş bilmiyorum 2. mi senin amabenimde 2-3 hafta önce basladı karnım kasıklarım cok ağrıo hele sabah uyandıgımda sanki kezzap atılmıs gibi acıo ve hergün bu böle akıntımda cok fitilde kullandım hiçbişi değişmio doktorda anlamıo nie ağrıdıgını
yok canım benim ilk hamileliğim evet büyürken ağrı yapmas normal benimki sancı gibi oluyor ve bariz su akıyor kimseden öle bişey duymadım o yüzdenBende idrar tahlili yaptırdım normal çıktı herşey dr da normal diyo ağrılar için büyüdüğü içinmiş zaten bugünde ağrım hiç yok. birde internetten okumuştum ilk doğumu sezeryan olanın 2.gebeliğinde kasık ağrısı daha fazla olurmuş bilmiyorum 2. mi senin ama
onuda yaptırdım cnm bişi çıkmadı bakalım şimdilik iim inşallah tekrarlamazcanim iyi geceler bendede oluyordu doktor idrar kültürü yaptı tahlil yaptı enfeksiyon çıktı idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrısına neden oluyormuş