• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ kasık ağrısı

minikediko

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
119
41
13
26
Kızlar bi kaç defa konu açtım biliyorsunuz şimdi beta hcg 347 çıktı en son tabi henüz kesin bi şey demek için çok erken keseyi göremedik. Benim sağ kasığım inanılmaz ağrıyo bacağıma ve böbreğime kadar atıyo alt karnıma da ara ara kramplar giriyor ama sağ tarafımın ağrısı hiç kesilmiyor. Doktor normal dedi ama böyle normal mi olurrrr normal midir sizce

Kızlar bi kaç defa konu açtım biliyorsunuz şimdi beta hcg 347 çıktı en son tabi henüz kesin bi şey demek için çok erken keseyi göremedik. Benim sağ kasığım inanılmaz ağrıyo bacağıma ve böbreğime kadar atıyo alt karnıma da ara ara kramplar giriyor ama sağ tarafımın ağrısı hiç kesilmiyor. Doktor normal dedi ama böyle normal mi olurrrr normal midir sizce
Gecikmeniz varmıydı veya başka belirtiniz

Benim bata 7 gün kaldı ara da kasıt batması kaşıntı gibi bir şey hissediyorum ve yumurtlamadan itibaren göğüs ağrısı sizce varmıdır gebelik
Benim anladığım kadarıyla herkesin vücudu farklı sinyal veriyor ama hiç yaşamadığınız biyolojik değişiklikler varsa ihtimal çok yüksek tabi

Back