Şuan bende de var.bende kist var4-5 gündür sağ kasığımda fena bir ağrı var oturup kalktıkça dahada çok ağrıyor? Aynı olayı yaşayanlar yardım edebilirmi?
Minik minik de kan geldi bugün ve hala kasığım ağrıyorŞuan bende de var.bende kist var
Bilemiyorum Pazartesi günü doktora gidicem ama gebelikten şüpheleniyorum düşünmekten kafam ağrıdı artıkKist olabilir mi hiç muayene oldunuz mu?
Spiralimde var ondn enfeksiyonmu var bilemiyorum ofKist olabilir mi hiç muayene oldunuz mu?
Hafifden kan geldi ve hala kasıklarım özelliklede sağ kaşığım daha çok ağrıyor sizce gebelik varmıdır daha adetime 13-14gün varAaa o zaman spiralden kaynaklı olabilir. Geçmiş olsun
Adetten 13 14 gün önce genelde yumurtlama oluyo o yüzden sanmıyorum spiralde varmışHafifden kan geldi ve hala kasıklarım özelliklede sağ kaşığım daha çok ağrıyor sizce gebelik varmıdır daha adetime 13-14gün var
Yumurtlama dönemi geçti diye biliyorum adetin ilk gününden başlayıp 14 gün sayınca 23-24 civarına denk geliyor hafifde kan gelince pembemsi acaba spiralde sıkıntı varda gebelikmi oluştu diye düşünüyorum kaç gündürAdetten 13 14 gün önce genelde yumurtlama oluyo o yüzden sanmıyorum spiralde varmış
Spiral konusunda bir bilgim yok maalesefYumurtlama dönemi geçti diye biliyorum adetin ilk gününden başlayıp 14 gün sayınca 23-24 civarına denk geliyor hafifde kan gelince pembemsi acaba spiralde sıkıntı varda gebelikmi oluştu diye düşünüyorum kaç gündür
Bu konuda tecrübeli iseniz paylaşırsanız sevinirim canım
Peki teşekkür ederimSpiral konusunda bir bilgim yok maalesef
Bugün adet biteli kaç gün oldu yumurtlamaya benziyorYumurtlama dönemi geçti diye biliyorum adetin ilk gününden başlayıp 14 gün sayınca 23-24 civarına denk geliyor hafifde kan gelince pembemsi acaba spiralde sıkıntı varda gebelikmi oluştu diye düşünüyorum kaç gündür
Bu konuda tecrübeli iseniz paylaşırsanız sevinirim canım
Bugün doktora gidicem bklm ne diyecek ve adetim biteli bugun 11 gün oluyor ama yumurtalamyı kanamanın ilk gününden hesaplıyoruz diye biliyorum benBugün adet biteli kaç gün oldu yumurtlamaya benziyor
Merhaba doktora gittiniz miBugün doktora gidicem bklm ne diyecek ve adetim biteli bugun 11 gün oluyor ama yumurtalamyı kanamanın ilk gününden hesaplıyoruz diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?