• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ kasık ağrısı, akıntı ve adet gecikmesi

Regl gecikmesinin 25.gününü yaşayıp kanda gebe olduğunu öğrenen var. Gec dollenmeden dolayi oluyormus. Ben de en az 10 idrar testi yaptim evde hepsi negatif ve 16 günlük bir gecikmem var. Ve gecen ay ben de kimyasal gecirdim. Bence bekleyin derim. Kan testi yaptirin yaptirmadiysaniz.
1. 9. 10. Günler hep kan testi yaptım hiç idrar testi yapmadım canım ben. Bende bir yandan içmesem mi diyorum varsa da düşmesin diyorum. Ama hiç bir belirtimde yok malesef ☹️ Yarın da bir durayım olmadı özel de bir doktora gideceğim. Senin de mi bugün 16. Gün ?

1. 9. 10. Günler hep kan testi yaptım hiç idrar testi yapmadım canım ben. Bende bir yandan içmesem mi diyorum varsa da düşmesin diyorum. Ama hiç bir belirtimde yok malesef ☹ Yarın da bir durayım olmadı özel de bir doktora gideceğim. Senin de mi bugün 16. Gün ?
Evet 16.gündur gecikti. Kasigimda batma var. Bu nedir anlamadim. Ben henüz kana baktirmadim. Valla o isler hic belli olmuyor. 2., 3. ayinda gebeliği fark edenler var. Gec dollenme olmus olabilir. Bazen bebek 2 haftada tutunuyormus. Ornekleri var. Ve insanın icini rahatlatıyor...

Evet 16.gündur gecikti. Kasigimda batma var. Bu nedir anlamadim. Ben henüz kana baktirmadim. Valla o isler hic belli olmuyor. 2., 3. ayinda gebeliği fark edenler var. Gec dollenme olmus olabilir. Bazen bebek 2 haftada tutunuyormus. Ornekleri var. Ve insanın icini rahatlatıyor...
Çok haklısın evet örnekler var ama heves etmek istemiyorum artık yoruldum negatif çıkmasından ☹️ Bugünde olmadım bakalım 🤔 inşallah sende bende isteyen herkeste hamileliği hayırlısı ile yaşarız

Back