• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ kasık ağrısı, akıntı ve adet gecikmesi

Dersaadet18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
535
492
33
Merhaba arkadaşlar pkosluyum adetlerim düzensiz ama genel olarak 35te bir adet oluyorum son adet tarihim 2 şubat 1 gün geciktim. 2 gündür sağ kasıkta hafif sancı, batma gibi bir şey var ve sanki tuvaletim varmış gibi hissediyorum. Bir de 3 4 gündür beyaz kokusuz akıntım var. Bunların dışında hiç bir belirti yok. Daha cok erken diye kan testi yaptırmak istemiyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor 😀 sizce idrar testi yapsam çıkar mı? Pkoslu olup 1 2 gün gecikmeyle idrar testinde hamile oldugunu öğrenen var mı?

Merhaba arkadaşlar pkosluyum adetlerim düzensiz ama genel olarak 35te bir adet oluyorum son adet tarihim 2 şubat 1 gün geciktim. 2 gündür sağ kasıkta hafif sancı, batma gibi bir şey var ve sanki tuvaletim varmış gibi hissediyorum. Bir de 3 4 gündür beyaz kokusuz akıntım var. Bunların dışında hiç bir belirti yok. Daha cok erken diye kan testi yaptırmak istemiyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor 😀 sizce idrar testi yapsam çıkar mı? Pkoslu olup 1 2 gün gecikmeyle idrar testinde hamile oldugunu öğrenen var mı?
ben de pkos luyum. benim adetten 1 kaç gün öncesi akıntım olur beyaz. Hemen heyecan yapmayın sonu kötü oluyor çünkü. Ben de bu tip şeyler yaşayıp kesin hamileyim dediğim zamanlarda gördüm kırmızı kartı. bir kaç gün süre verin mesela perş ya da cumaya kadar. o zaman sabah ilk idrarla yaparsınız varsa o zaman kesin çıkar çünkü.

ben de pkos luyum. benim adetten 1 kaç gün öncesi akıntım olur beyaz. Hemen heyecan yapmayın sonu kötü oluyor çünkü. Ben de bu tip şeyler yaşayıp kesin hamileyim dediğim zamanlarda gördüm kırmızı kartı. bir kaç gün süre verin mesela perş ya da cumaya kadar. o zaman sabah ilk idrarla yaparsınız varsa o zaman kesin çıkar çünkü.
Benim de bazen akıntım oluyor ama 3 4 gündür yogun olarak var ve pek adet öncesi kasık agrısı vb şeyler yaşamıyorum. 2 düşüğüm var uzun zamandır korunuyordum, bu ay bıraktım. Asprin ve folik başladım o yüzden biraz heyecan yaptım inşallah adet olmazsam cumaya kadar beklemeye çalışıcam

Aynı senin gibiyim benimde son adetim 4 marttı bu ay 28 çektiğinden şubat 2 mart bekliyordum ama hala olmadım adetime 1 gün kala erken gebelik testi kullandım negatif çıktı bilmiyorum bende napıcam

Cnm bu belirtileri ve extra başka belirtilerde yaşadım 1 hafta öncesine kadar. Testim pozitif çıkmıştı. Ama maalesef düşük oldu. İnşallah seninki sağlıklı bir gebelik olur. Test yap varsa çıkar zaten eğer geç döllenme değilse

Aynı senin gibiyim benimde son adetim 4 marttı bu ay 28 çektiğinden şubat 2 mart bekliyordum ama hala olmadım adetime 1 gün kala erken gebelik testi kullandım negatif çıktı bilmiyorum bende napıcam
Bende
Bende bekleyemem az önce test yaptım koca bir negatif cıktı :/ haftasonunu bekleyelim bakalım

Cnm bu belirtileri ve extra başka belirtilerde yaşadım 1 hafta öncesine kadar. Testim pozitif çıkmıştı. Ama maalesef düşük oldu. İnşallah seninki sağlıklı bir gebelik olur. Test yap varsa çıkar zaten eğer geç döllenme değilse
Test yaptım canm negatif cıktı haftasonu a kadar beklerim artık tabi adet olmazsam :)

Valla Yumurtlama üzerinden 19 geçti idrar testleri negatif. Sizce hamilelik oluşmamış mı. Adette olmadım hala. Adetim geçeli 3 gün oldu

Valla Yumurtlama üzerinden 19 geçti idrar testleri negatif. Sizce hamilelik oluşmamış mı. Adette olmadım hala. Adetim geçeli 3 gün oldu
Seninle aynı durumdayız 😊Benimde 3 gün geçti. 2 kez test yaptım ikiside negatif çıktı cuma günü doktora gidecegim. Daha önce geç yumurtlama yaşamıştım 2 hafta gecmesine ragmen idrar testlerinde negatifti kan testinde öğrenmiştim. Şimdilik bir belirti yok ama inşallah hamileyizdir sanalda dua edeceğim 🙏

dersaadet merhaba şuan hamilesin ne güzel bende istiyorum ilk ayım bu ay denemelere başladık.Şuan detim 1 gün geçti acayip derecede göğüslerim ağrıyor ve ara ara sağ kasığıma bi ağrı saplanıyor oynama gezme gibi oluyor sonra geçiyor ayağa kalkınca filan yapıyor yaniii senin nasıl oldu

Saadet hanım aynı yaşadığınız durum şuan benim durumum. 9.11.2018 de düşük yaptım arkasına hemen kalmışım ki korunmadım 21.01.2019 da bozulmuş gebelik dedi ve adet oldum. Eşimle farklı şehirlerdeydik. Ve bu aya kadar umudum yoktu. Bu ay tatillerden dolayı birlikteydik. Adetim 5 gündür geçti. Ve efsane sağ kaşığım acıyor batıyor. Sarı leke geliyor diğer iki gebeliğimdeki gibi. Adetin ilk günü betahcg yaptırdım 0.100 çıktı maalesef acaba yükselmişmidir var Mıdır ?

Ne yaptiniz gebelik var mi?
Adetin 9. Ve 10. Günü yine test yaptırdım sonuç negatif . Ve hala adet olmadım maalesef 😕 Bugün adetim gecikeli 16. Gün olsam kafam rahatlayacak iki üç gün soğan suyu içtim olmadı dün ve bugün de maydanoz suyu içiyorum inşallah olur.

Adetin 9. Ve 10. Günü yine test yaptırdım sonuç negatif . Ve hala adet olmadım maalesef 😕 Bugün adetim gecikeli 16. Gün olsam kafam rahatlayacak iki üç gün soğan suyu içtim olmadı dün ve bugün de maydanoz suyu içiyorum inşallah olur.
Regl gecikmesinin 25.gününü yaşayıp kanda gebe olduğunu öğrenen var. Gec dollenmeden dolayi oluyormus. Ben de en az 10 idrar testi yaptim evde hepsi negatif ve 16 günlük bir gecikmem var. Ve gecen ay ben de kimyasal gecirdim. Bence bekleyin derim. Kan testi yaptirin yaptirmadiysaniz.

Back