Sag karin ağrısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mtes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mtes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
8
0
1
40
Merhaba benim 2 haftadır devam eden sag tarafimda bir karin agrisi var uc kete acillik oldum fakat hersey temiz agri sürekli var bazen hafifliyor bazen çok ağrım oluyor kadin dogum uroloji hepsi gördü birsey yok deniliyor bazen kabızlık bazen ishal ama kabızlık daha fazla en son genel cerrah kronik apandisit olabilirsin dedi.acilde ilacli tomografi çekildi yazıyor ekledim bana bu.konuda yardımcı olursanız sevinirim antibiyotik kullanıyorum şimdi ama yok fayda etmiyor bulantı iştahsızlık da var birde çok yoğun gaz denildi ilaç kullanıyorum ama geçmiyor artık psikolojik olarak da bitkin

Eklentiler

• Screenshot_20250214-213045_Chrome.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 31
İlk suphelendi dort saatte bir kan aldılar değerler normal olunca bu birsey ifade etmez diye yolladılar ama benim ağrım cok ne yapicam bilmiyorum

Yokmu gerçekten fikri olan bu ne olabilir kronik apandisit dedi bir doktor ilaç verdi değerler normal olunca kan yani birsey yapamayız diyorlar

Geçen hafta acil apandisit ameliyatı olmuş biri olarak söylüyorum normal değer 5 cm sizin değeriniz bir üstü ben ise acil ameliyata 13 cm ile alındım kritik sınır denildi. Ama duyduğum bir şey var apandisitle ilgili boyut olarak büyümesede bağırsağın uç kısmında olduğu için gaz sıkıştırdıkça içerisine kaka kaçıp ağrı yaptığı durumlarda olabiliyormuş belki sizinde öyle bir şeydir

Geçmiş olsun size valla cozemedilet bir türlü kararsız kalıp en son kan temiz çıkınca taburcu denildi yok psikolojik yok bilmem fmf kadin dogum uroloji artık bıktım yeminle ağrım geçmiyor bulantim var halsizlik var kadin dogum bizlik değil genel cerrahlik dedi onlarda birsey yok taburcu denildi dün fmf için test verdim bakalım yarın gostericem ya araştırıyorum kronik apandisit diye birsey varmi diye araştırmada var diye okuyorum drlarda yok apandisit olsan duramazsın ya zaten bazen agri olunca kıvranıyorum sonra hafifliyor ama geçmiyor kabizlikda ayrı artık ne yapicam bilmiyorum yoruldum

Rabbim tezinden şifa versin, çaresiz hastalık vermesin inşallah. Siz benim söylediğim şeyi genel cerrehanıza bir danışın isterseniz çünkü bunu yaşayan kişide bir hekim.

Son düzenleme:
Apandisit idrari etkilermi bir kaç gündür idrarda zorunda yaşıyorum zorlanıyorum yanma yok ama iki üç dakika sonra yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…