• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ kaburgamin bitisinde başlayıp, ayni taraf sirtima doğru vuran bir agri var.

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Kizlar korona nedeniyle hastaneye gitmek istemiyorum, Normal hayata döneriz umarim en yakin zamanda :( hastaneye gitmek bile lüks gibi şuan malesef.
Birkac seferdir Sağ kaburgamin bitisinde başlayıp, ayni taraf sirtima doğru vuran bir agri var, birkac gunde bir olmaya basladi baslayinca birkac saat devam ediyor. Önemli bisey midir fikri olan varmi?
Guncel
Sanirim cok genel tanimladim, sag en alt kaburgamdaki iki parmak kadar bir yer sirtima dogru vuran bir agriyla agriyor. Yani nefes alip vermekle degismeyen birkac saat stabil gecmeyen bir agri.

Son düzenleme:
Valla bende dertlendim şimdi bi sigara yakayim:KK14:
Her agri önemli olabilir ama sicak su torbasi ya da yakı iş gorebilir. Hem belki üsütmüşşndur..
Benimde belim agriyo cocugu tasiyamiyorum ama hastaneye gidemiyorumda riske atmaya degmez. Ama dediklerimle de gecmiyorsa gorunmekte fayda var

Ben gitmek zorunda kaldım gecen hafta gıttım.
Hastaneler kalabalık degıl kalabalıktan korkuyorsanız eger korkmayın. Doktorda maskeli eldivenli temas olmadı hıc.
Tabi ıcerı girmek sedyeye yatmak benı de cok gerdi ama, mecburi durumlarda gitmek lazım.

Devam eder ve kısıtlarsa agrı sizi önleminizi alıp gıdın bence.. Gecmıs olsun.

Sagdaki en alttaki iki kaburgam iki parmak kadar bir bölge aşırı agriyo ve geçmiyor nefes alip vermekle degismiyo agrisi :KK43: birkac saat sabit duruyo
Safra kesesi ağrısını tarif ediyor gibisiniz.
Tabi ki hekim değilim, gözümün önünde böyle bir ağrıyla yakınımı acile götürdüm, safra kesesiyle alakalı denip işlem yapıldı ve çamurlaşma çıktı.

Sadece oradan yani bilgim:)

Tabi ki hekim değilim, gözümün önünde böyle bir ağrıyla yakınımı acile götürdüm, safra kesesiyle alakalı denip işlem yapıldı ve çamurlaşma çıktı.

Acil birseymiydi yani ne yapildi acil mi onu anlamakta zorlaniyorum, basit bir kas agrisiyla gitmekden korkuyorum evde yasli ce kronik hasta olanlar var da

Safra kesesi ağrısı bikaç saatte geçmez. En az bir hafta süründürür.
Oturma ya da yatma pozisyonuyla ilgili bence.

Kizlar korona nedeniyle hastaneye gitmek istemiyorum, Normal hayata döneriz umarim en yakin zamanda :KK43: hastaneye gitmek bile lüks gibi şuan malesef.
Birkac seferdir Sağ kaburgamin bitisinde başlayıp, ayni taraf sirtima doğru vuran bir agri var, birkac gunde bir olmaya basladi baslayinca birkac saat devam ediyor. Önemli bisey midir fikri olan varmi?
Guncel
Sanirim cok genel tanimladim, sag en alt kaburgamdaki iki parmak kadar bir yer sirtima dogru vuran bir agriyla agriyor. Yani nefes alip vermekle degismeyen birkac saat stabil gecmeyen bir agri.
Canım Sağlık Bakanlığı’nın Evde Sağlık Hizmeti uygulaması var bir araştırsana,yararlanırsın belki. Umarım kötü birşeyin yoktur. Geçmiş olsun:))

Safra kesesi ağrısı bikaç saatte geçmez. En az bir hafta süründürür.
Oturma ya da yatma pozisyonuyla ilgili bence.
Taşta öyle ama çamurlu yapı diye bir şey oluyor, hamilelikte benim de oldu, biraz ağrır yürüyünce geçerdi saçma şekilde🤣

Tabi bambaşka bir şey de olabilir, doktorların güldüğü bir derdim var mesela benim.
Çok öne eğildiğimde örneğin ayakkabı bağlama dizime bakma vs gibi, göğsümle çok dar açılı şeyler yaptığımda, göğüs kafesinin ortasında kıkırdak gibi bir şey yer değiştiriyor ve müthiş bir bıçak saplanıyor, doğrulamıyorum.
2 gün de çürük gibi ağrıyor.
Hekim güldü bana😂😂🤣

Taşta öyle ama çamurlu yapı diye bir şey oluyor, hamilelikte benim de oldu, biraz ağrır yürüyünce geçerdi saçma şekilde🤣

Tabi bambaşka bir şey de olabilir, doktorların güldüğü bir derdim var mesela benim.
Çok öne eğildiğimde örneğin ayakkabı bağlama dizime bakma vs gibi, göğsümle çok dar açılı şeyler yaptığımda, göğüs kafesinin ortasında kıkırdak gibi bir şey yer değiştiriyor ve müthiş bir bıçak saplanıyor, doğrulamıyorum.
2 gün de çürük gibi ağrıyor.
Hekim güldü bana😂😂🤣
😀 hay Allahim ya anlatinca cidden komik geliyo , degisik dertler var valla. Cok gecmis olsun bu arada

Canım Sağlık Bakanlığı’nın Evde Sağlık Hizmeti uygulaması var bir araştırsana,yararlanırsın belki. Umarım kötü birşeyin yoktur. Geçmiş olsun:))
Tesekkur ededim baktim da evde saglik hizmeti sadece özel hastanelerde var ya:( devlette yok bu görüntülü gorusme olani diyorsunuz degilmi

Kizlar korona nedeniyle hastaneye gitmek istemiyorum, Normal hayata döneriz umarim en yakin zamanda :KK43: hastaneye gitmek bile lüks gibi şuan malesef.
Guncel
Son zamanlarda spor filan yaptınız mı?Ben iki sefer aynı şekilde ağrı yaşadım her iki seferinde de kas ağrısı olduğu anlaşıldı

Back