Sağ gözüm sol gözümden daha yukarıda

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
39
İki mm kadar sanırım gecende sevgilim söyledikten sonra farkettim meğerse yıllardır böyleymişim:KK43:
Fotoğraflarda çok belirgin gülünce de kayıyor sanırım çok belirgin ben nasıl farketmemişim bilmiyorum böyle olan var mı bunun bir çaresi var mıdır

İki mm kadar sanırım gecende sevgilim söyledikten sonra farkettim meğerse yıllardır böyleymişim:KK43:
Fotoğraflarda çok belirgin gülünce de kayıyor sanırım çok belirgin ben nasıl farketmemişim bilmiyorum böyle olan var mı bunun bir çaresi var mıdır

benimde sol gözüm sağa göre daha yukarıda maalesef :KK43: miyopum aynı zamanda da, gözlük kullandığım için belli olmuyor ama gözlüğümü çıkarınca maalesef bariz gözüküyor. doktora gitmeni öneririm tedavisini en iyi onlar bulur

yıllarca fark etmediysen o kadarda belirgin değil demekki, bence bir şey yapma sonra daha kötü olma ihtimali var

X