Sağ göğüs ele gelen kitle

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
Arkadaslar merhaba
Doktora gitmeyi dusunyrum yarin ama yinede duramadım nedir diye
Esim soyleyince benimde dikkatimi iyice cekti daha once bekarkende var gibiydi yada hatirlamyrum
Sağ ğöğsüm sol taraftan birazdaha buyuk ama sorun ele gelen kitle olması.Tum memeyi kaplayan kitle ama hic agri falan yok 1 senedir bunu konusyruz bende iyice iskillendim bilmiyorum cok aglıyrum suan iyi degilim :KK42::KK42::KK61:
Ne olabilir ki?Allah korusun hani ur falan olsa 1 senedir gayet saglıklıyım .1 senedir biz bunu dile getryruz yani arkadaslar daha oncede varmydı yokmuydu bilmiyorum offfff
25 yasindayim ya ailede kanserde yok.
Nedir simdi bu memenin anatomisimi yoksa kitlemi???:KK17::KK43:

Böyle düşünceleri kafandan at lütfen .
Doktora git. Kimsenın ne dediğine aldırış etme sadece daha fazla panik olursun..
Geçmiş olsun. İnşallah hiçbirşeyin yoktur..

Arkadaslar merhaba
Esim soyleyince benimde dikkatimi iyice cekti daha once bekarkende var gibiydi yada hatirlamyrum
Sağ ğöğsüm sol taraftan birazdaha buyuk ama sorun ele gelen kitle olması.Tum memeyi kaplayan kitle ama hic agri falan yok 1 senedir bunu konusyruz bende iyice iskillendim bilmiyorum cok aglıyrum suan iyi degilim :KK42::KK42::KK61:
Ne olabilir ki?Allah korusun hani ur falan olsa 1 senedir gayet saglıklıyım .1 senedir biz bunu dile getryruz yani arkadaslar daha oncede varmydı yokmuydu bilmiyorum offfff

Tüm memeyi kaplıyorsa normal meme dokusu olabilir
Veya kist olabilir
Veya fibroadenom olabilir

Genç yaşta genelde kötü şeyler pek olmuyor.
Yine de bir muayene ve doktorunuz gerekli görürse meme ultrasonu sonrası daha net anlaşılır.

Benim her ikisinde de var o kitleler meme yapısından kaynaklanmıyor mu? Ben öyle sanıyordum doktora gitmedim o yüzden hiç.

Aman diyeyim internete girip araştırma yapma.Baş ağrısı yazarsın,beyin tümörü belirtisi çıkar ve paranoyak eder insanı.Yarın muayene ol,sinirlerinide bozma bir şey olacağını sanmam.Memelerin içinde fıldır fıldır hep bir şeyler oynar zaten,sanırım kendi yapısı:KK53:

Tüm memeyi kaplıyorsa normal meme dokusu olabilir
Veya kist olabilir
Veya fibroadenom olabilir

Genç yaşta genelde kötü şeyler pek olmuyor.
Yine de bir muayene ve doktorunuz gerekli görürse meme ultrasonu sonrası daha net anlaşılır.
Aman diyeyim internete girip araştırma yapma.Baş ağrısı yazarsın,beyin tümörü belirtisi çıkar ve paranoyak eder insanı.Yarın muayene ol,sinirlerinide bozma bir şey olacağını sanmam.Memelerin içinde fıldır fıldır hep bir şeyler oynar zaten,sanırım kendi yapısı:KK53:
Evet oynuyor ama tek taraflı bu oynak kitle.bundan korkuyorum uf ins.degildir

sakin olun lütfen, ablamda geçen aylarda fark etti yaşınız kaç bilmiyorum ama 20/40 yaş arası çıkan kitlelerin çoğu Fibroadenom kitleler oluyor.Doktora gidin mutlaka ama sonuçlar çıkmadan, boşuna endişelenmeyin

Kızlar yeni konu açmak istemedim şuraya kaynak yapayım bana da yardımcı olun, oğlumu 20 ay emzirdim yaklaşık 2 ay oldu keseli, kesmek için sabır taşı kullandım meme ucuna sürdüm acı bir tat bırakıyor bu taş

Şimdi ara ara göğsümü sıktıkca sarımsı acı bir süt geliyo hala, süt diyorum yani ben o gelen şeye, acı olmasını da sabır taşına bakıyorum başka birşey olabilir mi, 2 ay olacak nerdeyse hala süt gelir mi göğüsten

izininle ekleme yapmak istiyorum,herkesle konuşma,herkesin dınleme,falan şöle olmuştuda şöle oldu,filanca şöle idi şöle çıktı,negatıf enerjiyi bizim kadar yayan bır mıllet yoktur.güzel şeyleri konuşalım,paylaşalım,negatıf şeylerle enerjı hırsızlarına prim vermeyelim,dinlemelyım,izlemeyelim,okumayaım,paylaşmayalım

Arkadaslar merhaba
vücutta hiç bir organımız simetrik değildir.sağ ve sol arasında bir miktar fark olması normal.
meme ucu ve memenin kendi şeklinde bir anormallik yoksa kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum.ama kontrolde fayda var tabiki.hem içiniz rahat eder.
benim de buğün ultrason kontrolüm vardı.çıkışta birden ağlamaya başladım. galiba stresten

Kızlar yeni konu açmak istemedim şuraya kaynak yapayım bana da yardımcı olun, oğlumu 20 ay emzirdim yaklaşık 2 ay oldu keseli, kesmek için sabır taşı kullandım meme ucuna sürdüm acı bir tat bırakıyor bu taş

Şimdi ara ara göğsümü sıktıkca sarımsı acı bir süt geliyo hala, süt diyorum yani ben o gelen şeye, acı olmasını da sabır taşına bakıyorum başka birşey olabilir mi, 2 ay olacak nerdeyse hala süt gelir mi göğüsten
prolaktin hormonu zamanla normal düzeye düşecektir.

Canim Ben 1 senedir emzirmeyi biraktim .hala sıkınca birazcik geliyor.yani sulaniyor.doktorum cok normal demisti .emzirmeyi 2 ay biraktigim zaman baya geliyordu.gittikce azaliyor

sağ da buyuk olabilir solda canım bu bir ölçüt deil eline gelen şeyin süt kesesi olduğunu düşünüorum yinede doktora görünmende fayda var ne umuyorsan onu bulman dileğiyle sağlıkla kal...

vücut ve meme yapısından kaynaklı yağ bezesi ya da zararsız kitle olma olasılığı yüksek bence.elleye elleye büyüyeni de var.bir dr gidip kontrolden geçin içiniz rahat etsin

X