• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağ göğüs altımda kaburgada batma çok kötüyüm

_sinemis_

KaNaTSıZ MeLeĞiM :)
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
4.247
135
363
kızlar merhaba 3 haftadır sağ göğüs altımda kaburgamın orda batma var doktora gittim bişey yok diyor üşütmüşsün demedi yada hamilelikten de demedi çıldırcam bi yere çarpmadım ki acısın resmen bıçak saplanıyor ve iki büklüm geziyorum aynı yada benzer sorun yaşayanlar varmı 2 gündürde grip oldum bi bu eksikti ağrılarım çok... acayıp batıyor dayanamıyorum .ne yapmalıyım

sevgili feyzae.benim ablam da 30 haftalık hamile ve aynı sorun onda da var,korkulacak birşey yok bebeğin büyümesinden kaynaklı bir sorunmuş,bebeğin başı genelde sağ tarafta oluyormuş ve bebek büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyormuş.Sol yanına yatıp sağ kolunu başının üstüne atmak iyi geliyor ablama,sen de dene istersen,ayrıca doktoruna tekrar danışmanı tavsiye ederim sevgiler...

sevgili feyzae.benim ablam da 30 haftalık hamile ve aynı sorun onda da var,korkulacak birşey yok bebeğin büyümesinden kaynaklı bir sorunmuş,bebeğin başı genelde sağ tarafta oluyormuş ve bebek büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyormuş.Sol yanına yatıp sağ kolunu başının üstüne atmak iyi geliyor ablama,sen de dene istersen,ayrıca doktoruna tekrar danışmanı tavsiye ederim sevgiler..

teşekkür ederim aystea doktora 2 haftadır gidiyorum oda benden bıktı artık üst ultrosana varana kadar kaslar dahil çekti baktı ama hamileliğin verdiği bi durum dedi zaten ama çok sancılanıyorum batıyor çalışıyorum birde sürekli oturmamaya geyret ediyorum ama nafile yardımın için sağol gece sürekli sola yatmaktan bazen kulaklarımın acısna uyanıyorum daha 3 ay var buna nasıl dayanacağım bilmyorum.bişey sorabilirmiym gece benim ağrım çok olmuyor gündüz mahvediyor beni ablanın ağrılarıda öylemi gündüz sanki azıyor .3 ay katlancağım artık
:gitme:

evet feyzae. ablamın da gece pek sorunu olmuyor ama gündüz doğru düzgün oturamıyor,sırtına yastık koyuyor ve ellerini enesinde kilitliyor biraz rahatlatıyormuş ama bu pozisyonda fazla oturunca da sırtı ağrıyor yani kalıcı bi rahatlama olmuyor,o da biran evvel doğumu bekliyor artık yapacak çok fazla da birşey yok,hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alırsınız da unutursunuz inşallah bunları...

aystea ablanada geçmiş olsun en iyi o anlar beni bende onu .bilmiyorum kendim hamilelkten önce defalrca böbrek taşı ağrısı geçirdim bunun kadr yanmadı canım allahım sen yardım et hepimize 3 ay dayanmaktan başka çarem yok

cnm çok normal ben 33 haftalıkım ve bunu 25 den beri belki yaşıyorum tedirgin olucak bişey yok drum hergeçen gün artıcağını söyledi bebek doğum pozisyonu alınca biraz rahat edersin yani yukarı basıdan kurtulursun demişti dr ama ben aksine ayaklarını bile dayadığını hissediyorum bazı zmanlar parmaklarını sayıyorum kuzumun ölebir baskı yapıyorki allahım yardımcımız olsun

canım ben onun acısını çook çektim gebeliğimde dik durdummu biraz geçerdigerçekten çok acıyo bilirim şimdi bebişim 4 buçuk aylık oldu biçaresi yok ama gececek sabret bu arada içkarnın dar olmasından dolayı acırmış

geçmiş olsun canım bende 36. haftamın içindeyim 3 haftadır falan bende de var.gündüz pek bişi yok gece oldumu yanmasından acısından duramıyorum. sızlıyo resmen kaburgamda bi bölge :S az kaldı sabredicem başka çaresi yok... doktorum batmaması için geriye doğru yaslanarak oturun dedi, dik diil yani.sende dene biraz hafifliyo o zaman.

kızlar teşkkürler yalnız değilmişim onu anladım değiniz gb tek bi bölgede yanmasından sızlamasından bazen ağlıyorum allahtan gece olmuyor gündüz zaten işteyim ya gecede devam etse ne yapardım artık dayanacağım 3 ay sabretcem tahmin ediyordum yapı olark çok zayıftım hamilelik öncesi büyümeye başladığında ortaya çıktı bende 22.haftada yani .

leadangel sennin gb bnde aynen hissediyorum ayaklarını kafasını durmuyor çok hareketli dün akşam resmen nasıl batıyor hareketlerini takip ettim o bölgedeydi nasıl canım yandı

sema43 sen ne güzel atlatmışsın ben daha yolun başı sayılır ama senin gb kucağıma aldığımda herşey geçeçek eminim ki .bebişini öp benim yerime

filizonur seninde bitti sayılır ne kalmış 3-4 hafta benim daha çok var :( bu arada selin ismini çok beğeniyorum hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim sağ salim kucağımıza alırız

canım çok oturunca
benimde kaburga kemiklerim karnıma baskı yapıyo ve ağrı oluyo

canım çok oturunca
benimde kaburga kemiklerim karnıma baskı yapıyo ve ağrı oluyo

smhsmh canım bnde aksilik oturarak çalışıyorum sık sık kalkıyorum ama bilmyorum .senin doğum tarihin ne zamn canım ? ben geç döllenmeden dolayı 2 hafta geriden takip ediyorum sata göre 27 hafta ama ultrosan ve kendi hesabıma göre benim 10 ocak allah izin verirse

smhsmh canım bnde aksilik oturarak çalışıyorum sık sık kalkıyorum ama bilmyorum .senin doğum tarihin ne zamn canım ? ben geç döllenmeden dolayı 2 hafta geriden takip ediyorum sata göre 27 hafta ama ultrosan ve kendi hesabıma göre benim 10 ocak allah izin verirse

benim 4 ocak görünüyo canım
ama ne olur açıkcası bilmiyorum sağlıcakla gelsinlerde:Saruboceq:
hayırlısı bakalım
şimdilik normal doğum istiyorum

iyi nerdeyse aynı günlerde sürekli yazışalım canım ben geçen hafta gittim doktora 25 haftalık olarak baz aldık 850gr 28 cm di bakalım nasıl doğacaklar bnde normal doğum istiyorum benim kızım olcak senin erkek galiba hayırlsı olsun belkide aynı gün doğarlr kızlar erken doğuyor

iyi nerdeyse aynı günlerde sürekli yazışalım canım ben geçen hafta gittim doktora 25 haftalık olarak baz aldık 850gr 28 cm di bakalım nasıl doğacaklar bnde normal doğum istiyorum benim kızım olcak senin erkek galiba hayırlsı olsun belkide aynı gün doğarlr kızlar erken doğuyor

olur canım vereliniortak
evet erkek benimki
hayırlısı canım benim
bebeklerimiz sağlıcakla gelsinlerde

kızlar teşkkürler yalnız değilmişim onu anladım değiniz gb tek bi bölgede yanmasından sızlamasından bazen ağlıyorum allahtan gece olmuyor gündüz zaten işteyim ya gecede devam etse ne yapardım artık dayanacağım 3 ay sabretcem tahmin ediyordum yapı olark çok zayıftım hamilelik öncesi büyümeye başladığında ortaya çıktı bende 22.haftada yani .

leadangel sennin gb bnde aynen hissediyorum ayaklarını kafasını durmuyor çok hareketli dün akşam resmen nasıl batıyor hareketlerini takip ettim o bölgedeydi nasıl canım yandı

sema43 sen ne güzel atlatmışsın ben daha yolun başı sayılır ama senin gb kucağıma aldığımda herşey geçeçek eminim ki .bebişini öp benim yerime

filizonur seninde bitti sayılır ne kalmış 3-4 hafta benim daha çok var :( bu arada selin ismini çok beğeniyorum hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim sağ salim kucağımıza alırız

amin canım çok sağol... inan seninde çabuk geçicek çünkü 20. haftalardan sonra çok çabuk geçti sanki zaman. ama bu son ay bitmek bilmiyo :)

amin canım çok sağol... inan seninde çabuk geçicek çünkü 20. haftalardan sonra çok çabuk geçti sanki zaman. ama bu son ay bitmek bilmiyo :)

bende 35 haftaya gelsem keşke ama geçer az kalmış son yaklaştıkça insan heyecanlnıyor seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeklde hatta daha fazla heyecanlı olurum şimdiden merak ediyorum zamn geçsin istyorum allah yardım ediyor .allahım sağsalim kucağımza almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

kızlar merhaba 3 haftadır sağ göğüs altımda kaburgamın orda batma var doktora gittim bişey yok diyor üşütmüşsün demedi yada hamilelikten de demedi çıldırcam bi yere çarpmadım ki acısın resmen bıçak saplanıyor ve iki büklüm geziyorum aynı yada benzer sorun yaşayanlar varmı 2 gündürde grip oldum bi bu eksikti ağrılarım çok... acayıp batıyor dayanamıyorum .ne yapmalıyım

erkek bebek bekleyen annelerde genelde olur böyle her hlde sizin bebek de erkek

Arkadaşlar benim bu şekilde bahsettiğiniz ağrı hamileliğimin 2. ayından beri var.Hattta o sıralarda daha can yakıcıydı şu sıralar sanki biraz daha azaldı .Bu arada 21 haftalık hamileyim şu anda.çok canım yanıyordu halsizleşiyordum kaburgam sürekli batıyordu sanki içinde darbe yemişim de çürük acısı gibi böyle.Oturur durumda ağrı daha da artıyor.ınternetten araştırmıştım safra kesesi mi acaba diye çok korkmuştum hatta ama üst batın ultrasonum Allah'a şükür temiz çıktı.Yani demekki hamilelikten kaynaklı bir durum diyerek dayanıyorum şu an .zaten biraz da olsa hafifledi şu sıralar.

Back
X