Sağ göğüs altı ağrısı yaşayan var mı?

orka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
7
0
36
İstanbul
Merhabalar,

Dünden beri sağ göğüs altında ara ara aniden giren ağrı yaşıyorum. Nefesimi kesecek şekilde oluyor. Doktorumda bugun malesef izinli ve ulaşamadım. Neden olabilir?

benim bir fikrim yok valla ama ciddi bir şey olabilir başka bir doktorla görüşebiliyorsan görüş içinde rahatlar hem :)

Merhabalar,

Dünden beri sağ göğüs altında ara ara aniden giren ağrı yaşıyorum. Nefesimi kesecek şekilde oluyor. Doktorumda bugun malesef izinli ve ulaşamadım. Neden olabilir?

mrb arkadaşım.aynı şikayetler bendede var.artık ağrıdan uyuyamaz hale gelmiştim drma söyledim bişey demedi bende göğüs cerrhaına gittim oda endişelenecek bişey olmadığını göbeğim büyüdüğü için böyle olduğunu söyledi dayanamazsan gel ultrasonla bakalım dedi.yani rahat ol bebiş büyüyo....

Teşekkürler. İçim rahatladı biraz. Bugun doktoruma giderim yinede bakalım ne diyecek

aynı sorun bende de var
doktorum göbek büyüdükçe baskı yapıyor ondan dedi
ama bazen dayanılmaz oluyor
hele yorulursam falan yatsam da fayda etmiyor

benimde sol göğüsümün altındaydı hiç eğilemiyorum ama bebek büyüdüğü için oluyormuş ağırlık merkezinden kaynaklanıyormuş şimdilerde sırtım ağrıyor yani kızlar bebişler doğana kadar rahat yok

Benimde sag gogus altinda fakat goguste olan bi agri degil gogsun alt tarafinda nefesimi kesecek kadar bi agri oluyo nedenini anlayamadim dr sorcam 5 aylik hamileyim 2 haftadir agri devam ediyor.

Benim de sag gogosumun alti kuzlar 35 haftqlik hamileyim bende ama sanki sigaranin izmaritini bandiriyorlarmis gibi agriyor yaniyor sizce sebebi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…