Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım werme doğumdan kısa bi süre sonra bendede olmuştu göğsüm acayip büyümüştü ve emmiyordu onu oğlum o göğsünü iyice sağ temizle birikmiş sütü ondan sonra emzir göğüste süt birikince biliosunki kist iltihap v.s bu tarz şeyler olabiliyor . geçmiş olsun
tek gögüs emen bir yakınıma dr tek gögüs emmesi problem değil süt bir göğüsten diğerine geçer demiş,sarı olması çok yağlı olmasından olabilir mi ,doğum sonrası sorunlarda menzil gülünün yazdıklarını oku canım
canım bencede o göğsünü önce güzel bi sağ sıcak bi banyo işini kolaylaştırır bende süt biriktiği zaman banyo yapıyorum ve o sıcak suyun altında iyice masaj yaparak sağıyorum sütümü işe yarıyo bu şekilde yaparsan hemen sütün yenilenir hemde seni rahatsız etmez süt kaldığında çok kötü oluyo ateş yapıyor biliyorsundur. sıcak banyo dememin sebebi normalde sağdığından daha çabuk ve daha çok sağılıyo o zaman tamamen boşaltana kadar sağ. bide öteki göğsündeki sarı değil mi? bence rengini kafana takma bide bana kalırsa göğsünde uzun süre kalmış sütü bebeğine verme sonuçta bayatlamış oluyo çok kaldığında benim oğlum bu şekilde olduğu zaman o göğsümü hiç almak istemiyordu zorla emse bile onu mutlaka kusuyordu taki o göğsümü boşaltana kadar ziyan olmaz merak etme sen sağdıkça devamı gelir bol bol sıvı al soğan çok sütü arttırıyo aynı şekilde rezene öyle bunlara dikkat et düzelir merak etme bide çok kafana takma stres yapma yani oda etkiliyo sütü sen rahat ol herkesin yaşadığı şeyler a.s.