• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sağ göğsümde süt azaldı yardım....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nasmina78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
199
19
118
46
Arkadaşlar 2 ay önce bebeğim oldu. Anne sütüyle besliyorum. Ama son dört gündür çocuk sağ memeyi almak istemiyor ağlıyordu. Şöyle bir sıktım gerçektende damla şeklinde süt geldi. Şöyle bişey denedim 3 saat sağ göğsümü emzirmedim. 3 saatin sonunda sağdım birde ne göreyim 1 tatlı kaşığı ancak çıktı. Bu durum 4 gündür böyle. BU göğsümüde emziriyordum. Neden böyle oldu anlamadım. Nolur bu durumu düzeltmek için fikri olan varsa yazsın ben bebeğimi anne sütüyle beslemek istiyorum. Tşekkürler....

canım benimde sol gögsüm aynı şekilde humana içmeme rağmen yok etki etmiyo 2 gün emzirmedim o gögsümü belkiş dolar diye ama nafile....off yaa :çok üzgünüm:

sut gelmese de o gogusten emzirmeye calismaya devam edin. emmiyorsa da sIk araliklarla sagmaya calisin. aksi halde bir sure sonra tembellesip hic gelmez. uzulmeyin ve gelecek diye bekleyin.. benim de bir suredir tekinden geliyor sut ama digerini de israrla uyariyorum (bebegimle ya da pompayla).. vazgecmicem, mutlaka gelicek, diyorum hep..

bir de ilginc bisi var bende, iki gogsumun yapisi farkli.. biri sut dolup sizlarken, digeri surekli sut sizdiriyor, yani sizdiriyordu yakin zamana kadar.. haliyle cok komik bir goruntu oluyor, birinde ped doluyor, digeri sisiyor.

Back