- 23 Kasım 2023
- 36
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi Merve Aydemir
-
Merhaba, benimde aynı bahsettiğiniz gibi ağrım oldum . Ani hareket ettiğimde tekrarlıyor arada, test yaptım silik çizgi çıktı yeni . Bekliyorum biraz süre geçsin kan testi yaptıracağım bakalım hayırlısıHanımlar dün sabah yatarken bacağımı hareket ettirdiğimde sağ kasığım birden battı birkaç saniyede geçti ama çok acıdı bugün de tam bacakla birleştiği yerde bacak mı kasık mı anlamadığım bir batma oluyor birkaç saniye sızlayıp geçiyor çok batıyor belim de ayakta durdukça ağrıyor böyle bir hamilelik belirtisi yaşayan oldu mu bir buçuk yıl kadarlık evliyiz üç aydır çocuk istiyoruz bacak ağrısı olanları okumuştum burada merak ettim
Silikse gebesinizMerhaba, benimde aynı bahsettiğiniz gibi ağrım oldum . Ani hareket ettiğimde tekrarlıyor arada, test yaptım silik çizgi çıktı yeni . Bekliyorum biraz süre geçsin kan testi yaptıracağım bakalım hayırlısı
İnşallah öyledir ama geçen ay da böyle oldu sonra birkaç gün sonra regl oldum , kimyasal gebelikti sanırım. Tekrar oyle olur diye umutlanmak istemiyorumSilikse gebesiniz
İnşallah hamilesinizdirİnşallah öyledir ama geçen ay da böyle oldu sonra birkaç gün sonra regl oldum , kimyasal gebelikti sanırım. Tekrar oyle olur diye umutlanmak istemiyorum
İnşallah canımİnşallah hamilesinizdirbenim bu ay aşırı sırtım ve belim ağrıyordu iki gün önce kan verdim negatif çıktı. Üç aydır istiyoruz ama 3 4 aydır adetim düzensizleşti bir ay geç bir ay erken oldu. Geçen ay 40 günü geçti şimdi yine 30. gün var yok arası lekelendim. Miktarı da çok azaldı 4 ay önce herhangi bir sorun yok demişti doktor.
Aminnn ama kendimden umudum yok bu ay da iki gün önce kan negatifti inşallah hayırlı zamanda anne oluruzİnşallah canımlekelenme için yerlesme kanaması deniyor İnşallah seninki de öyle biseydir ikimizin de yüzü gülsün bu ay
Benimde kasıklarımda et ezikliği gibi ağrı var göğüslerimde ağrı var bende umutlanıyorum da korkuyorum da kimyasaldır ya da gebelik yoktır diyeİnşallah öyledir ama geçen ay da böyle oldu sonra birkaç gün sonra regl oldum , kimyasal gebelikti sanırım. Tekrar oyle olur diye umutlanmak istemiyorum
İnşallah canımAminnn ama kendimden umudum yok bu ay da iki gün önce kan negatifti inşallah hayırlı zamanda anne oluruz
Benimde aynı ve bu ay akıntım da oldu o yüzden umutluyum ama işte çokta umutlanmamaya çalışıyorum, gerçekten bu süreç yıpratıcı yaBenimde kasıklarımda et ezikliği gibi ağrı var göğüslerimde ağrı var bende umutlanıyorum da korkuyorum da kimyasaldır ya da gebelik yoktır diye
Hayır geçmemişti dün de bir 4 5 gün erken olmasına rağmen açık kahverengi bi leke oldu ağrım sızım yok hâlâ artmadı daİnşallah canımtesti verdiğinde bat geçmiş miydi
Geçmeden önce negatif cikabiliyor canım, inşallah hamilesindirHayır geçmemişti dün de bir 4 5 gün erken olmasına rağmen açık kahverengi bi leke oldu ağrım sızım yok hâlâ artmadı da
Kanda da negatif çıkabiliyor mu yaniGeçmeden önce negatif cikabiliyor canım, inşallah hamilesindir
Evet erken gidince negatif sonuç alan çok kişi var , reglin çekince test yap bence canımKanda da negatif çıkabiliyor mu yaniinşallah öyledir
İnşalllahhhmerhabalar aynı şeyleri yaşıyoruz bugün regli günüm regliye bört gün kala test yapmıştım çıkmadı gecikmesini bekliyorum ben de :) inşallah hayırlısıyla hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?