Sağ alt karın ağrısı

Nerde var bu üründen kullandıktan sonra beğendiniz mi paylaşır mısınız
arkadasım basladı faydasını gördü bende yeni basladım aktardan aldım 15 tl falan fiyatı agrılarım azaldı yeni yeni . inş sizede şifa olsun çook geçmiş olsun..

Merhaba 22 yaşındayım 1. 5 yıldır sağ alt karnımda agrı oluyor bazende bele vuran bir agrı oluyor apandsit falan değıl defalarca doktora gittim ultrason cektirdim kan verdim idrar verdim enfeksiyon yok kist yok bazen ayda 2 3 kez bile olduğu oluyor birkaç günsürüyor normale dönüyo ama içim içimi yiyor meraktan bağırsak hastalıgı da böyle bu bölgede olmuyo bildgm kadarıyla allah rızası için ablalar bilen biri varsa söylesin hareket edince de duruncada ağrıyor lütfen fikirlerinizi belirtin çok sevini

Merhaba 22 yaşındayım 1. 5 yıldır sağ alt karnımda agrı oluyor bazende bele vuran bir agrı oluyor apandsit falan değıl defalarca doktora gittim ultrason cektirdim kan verdim idrar verdim enfeksiyon yok kist yok bazen ayda 2 3 kez bile olduğu oluyor birkaç günsürüyor normale dönüyo ama içim içimi yiyor meraktan bağırsak hastalıgı da böyle bu bölgede olmuyo bildgm kadarıyla allah rızası için ablalar bilen biri varsa söylesin hareket edince de duruncada ağrıyor lütfen fikirlerinizi belirtin çok sevinirim
Merhaba konunun üzerinden baya zaman geçmiş benim sorunum sizinkine çok benziyor sağ kasik ve böbrek bölgesinde ağrım oluyor hareket edince bu ağrı daha da artıyor ve karında şişkinlik de oluyor ağrı olduğunda sizin sorununuz ortaya çıktı mı ağrınız geçti mi

Merhaba konunun üzerinden baya zaman geçmiş benim sorunum sizinkine çok benziyor sağ kasik ve böbrek bölgesinde ağrım oluyor hareket edince bu ağrı daha da artıyor ve karında şişkinlik de oluyor ağrı olduğunda sizin sorununuz ortaya çıktı mı ağrınız geçti mi
Merhabalar benim sağ kasık yarım ile bir karış üstü böyle düğümlenme gibi takılma gibi bıçak Kesiği gibi sık sık oluyor Bir sürü filmler falan çekildi kolonoskop olmadı ama çok doktora gittim iyi bir doktora denk gelemedim ki derdimi çözsün hep baştan Sağıma Acaba sizin de Benimkiyle benzer bir ağrınız mı oluyor Daha açabilir misiniz ağrınızı Birbirimize destek oluruz belki

Merhaba sorununuz gecti mi?

Merhaba canım bende ayın 7si böyle bi ağrı ile acile gittim kan idrar ultrason çekti ilaçlı tomografi ve röntgen ardından acilin doktoru teşhis koyamadı o bölgede sıvı izlendi falan dedi beni de gastroenterolojiye yönlendirdi ertesi güne randevu aldım ağrım daha da artmıştı oturup kalkamıyordum oda kolonoskopi olacaksın dedi perhiz verdi ve pazartesi günü kolonoskopi oldum iki tane biyopsi alındi patoloji ye gönderdi 1 ay sonra sonuç çıkacak basit bağırsak rahatsızligi olabilir ya da yara var dedi Senden suphelenmis herşey normal diyemem dedi ve şuan sonucu bekliyorum
Merhaba aradan zaman geçmiş ama merak ettim ben de aynı şeyleri yaşıyorum.sonuçlarınız çıktımı nedir.

X