Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evinizi beğendim dekorasyon hoşuma gitti güle güle oturun çok güzel....
Teşşekkür ederim çok mersia.s.pisisik
mutfaga bayıldım sankı bı restaurana gıtmısımde oyle hıssettım cok basarılı
Evet sade olması için elimden geleni yapıyorum Öyle çok eşyalı bir ev olmasını istemedim.dmtdmt
mutfak sanki hiç kullanılmamış gibi :) ama güzel görünüyor sade bi evin var cnm güle güle oturun
Çok teşekkür ederim.a.s.Melek
çok güzel herşey güle güle oturun
mutfağa bayıldım kırmızı harika oluyo mutfakta
suana kadar gordugum ve aklımda kalıcak tek ev diyebilirim cok degisik geldi bana mutfak hele super
Teşekkür ederim. farklı evleri seviyorum.a.s.sampuan
güle güle oturun eviniz değişikmiş,duvar kağırtları, eşyalar ,mutfak,perdeler hepsi değişik
bana bir ofisi yada bir oteli andırdı :)
evin küçük olabilir ama çook hoş olmuş aynen bende mutfağa bayıldım cafe bar tarzı bir mekan gibi olmuş:)yatak odanda çok sade ve şık dolap alakasız olmuş ama ii değerlendirmişsin.. mutluluklar
Öncelikle teşekkürler evin her tarafı bu yaz tamirden geçti. Diger odaların duvar kagıtlarını bile çok aradım klasık olması için ugraştım neyse...a.s.deniz_güneş
Mutfağını yeni yaptırmışsın sanırım çünkü evin diğer odalarının yanında daha yeni moda gibi....
Ancak mutfak dolaplarının üzerindeki yapma çiçekler ve Tv ünitesi üzerindeki canlı çiçekleri beğenmedim..
Basitleştirmiş ....
Ama genel anlamda mutfağın güzel, beğendim..
Yatak odan, salonun vs..klasik modeller..ama sade hoş..iyi günlerde kullan..