Saftirik'in evi :)

saftirik

rütbesiz...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
954
12
96
- Yurtdışı
Merhaba arkadaşlar burasıda bizim evimiz alkisalkisalkis
Ev 2 oda 1 salon küçük ama bize yetiyor.Eşimle otel gibi kullanıyoruz nerdeyse evi çalıştıgımız için,o yüzden eksiklerim var biliyorum.
evin bütün zemini halı kaplı o yüzden halı yokmuş gibi gelebilir.

Son düzenleme:
Yatak odamız

Alttaki dolap diger odada yatak odasına gömme dolap yapmışlar gerek kalmadıgı için diger odaya koyduk dolabı.

ışte yatak odasındaki gömme dolap.Alakasız bir renk ama diger odayada yatak sıgmıyor.

mutfak sanki hiç kullanılmamış gibi :) sanki evde bişeyler eksikmiş gibi duruyor heralde halılarının duvardan duvara olmasından kaynaklanıyor bu. ama güzel görünüyor sade bi evin var cnm güle güle oturun

çok güzel herşey güle güle oturun

mutfağa bayıldım kırmızı harika oluyo mutfakta

suana kadar gordugum ve aklımda kalıcak tek ev diyebilirim cok degisik geldi bana mutfak hele super

Evinizi beğendim dekorasyon hoşuma gitti güle güle oturun çok güzel....

Teşekkür ederim.a.s.
pisisik
mutfaga bayıldım sankı bı restaurana gıtmısımde oyle hıssettım cok basarılı
Teşşekkür ederim çok mersia.s.
dmtdmt
mutfak sanki hiç kullanılmamış gibi :) ama güzel görünüyor sade bi evin var cnm güle güle oturun
Evet sade olması için elimden geleni yapıyorum Öyle çok eşyalı bir ev olmasını istemedim.
Teşekkür ederim.a.s.
Melek
çok güzel herşey güle güle oturun

mutfağa bayıldım kırmızı harika oluyo mutfakta
Çok teşekkür ederim.a.s.

güle güle oturun eviniz değişikmiş,duvar kağırtları, eşyalar ,mutfak,perdeler hepsi değişik
bana bir ofisi yada bir oteli andırdı :)

suana kadar gordugum ve aklımda kalıcak tek ev diyebilirim cok degisik geldi bana mutfak hele super

Çok Teşekkür ederim.böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti a.s.

sampuan
güle güle oturun eviniz değişikmiş,duvar kağırtları, eşyalar ,mutfak,perdeler hepsi değişik
bana bir ofisi yada bir oteli andırdı :)
Teşekkür ederim. farklı evleri seviyorum.a.s.

Son düzenleme:
evin küçük olabilir ama çook hoş olmuş aynen bende mutfağa bayıldım cafe bar tarzı bir mekan gibi olmuş:)yatak odanda çok sade ve şık dolap alakasız olmuş ama ii değerlendirmişsin.. mutluluklar

Mutfağını yeni yaptırmışsın sanırım çünkü evin diğer odalarının yanında daha yeni moda gibi....
Ancak mutfak dolaplarının üzerindeki yapma çiçekler ve Tv ünitesi üzerindeki canlı çiçekleri beğenmedim..

Basitleştirmiş ....

Ama genel anlamda mutfağın güzel, beğendim..

Yatak odan, salonun vs..klasik modeller..ama sade hoş..iyi günlerde kullan..

evin küçük olabilir ama çook hoş olmuş aynen bende mutfağa bayıldım cafe bar tarzı bir mekan gibi olmuş:)yatak odanda çok sade ve şık dolap alakasız olmuş ama ii değerlendirmişsin.. mutluluklar

Teşekkürler zaten evde oldugumuzda mutfakta çıkmıyoruz küçük bir televizyon gerekiyor ama.a.s.

deniz_güneş
Mutfağını yeni yaptırmışsın sanırım çünkü evin diğer odalarının yanında daha yeni moda gibi....
Ancak mutfak dolaplarının üzerindeki yapma çiçekler ve Tv ünitesi üzerindeki canlı çiçekleri beğenmedim..

Basitleştirmiş ....

Ama genel anlamda mutfağın güzel, beğendim..

Yatak odan, salonun vs..klasik modeller..ama sade hoş..iyi günlerde kullan..
Öncelikle teşekkürler evin her tarafı bu yaz tamirden geçti. Diger odaların duvar kagıtlarını bile çok aradım klasık olması için ugraştım neyse...a.s.

canım bu resımlerı buraya koyduğuna gore nacizane fikirlerimi kızmazsan soylemek ıstıyorum. mutafağının kombinasyonu cok guzel yemek masası falan ama be canım o mutfak dolabının üstünden dolandırdığın cıcek dalları hıc olmamıs..... o yemek masasının duvarların verdığı modern goruntuyu bır cırpıda söküp almıs sankı. çiçekleri çok sevdiğin bellı. ama mesela tv ünitesinin üstüne koyduğun çiçeklerde bence hıc olmamıs. yoksa dekorasyonun hoş. kızmadın dımı?

Back
X