Safra kesesi tası ameliyatı olanlar !!!

Yapmaburun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
32
5
16
35
Merhaba kızlar yine bir safra kesesi taşı atağından sonra tahlil sonucu öğrendiğim şey artık iltihaplanmış ve sarılık değerlerim yukselmis bunun icin doktor antibiyotik (soğutma ) tedavisine başladık şuan ilaçlarım bitti 2 ay kadar bekleyecekmişiz sizin de basınıza böyle bir durum geldi mi iki ay beklediniz mi ameliyat oldunuz mu oldu iseniz Nasıl geçti ve ameliyat sonrası çok Ağrı oldu mu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

Slm
Benim safra kesem alındı. Aml. Olalı 6 sene oldu. Hiç ağrım zorluğum olmadı. Çık basit bir aml. Zaten. Sadece 1 ay ağır kaldırılmayacak. O kramplardan kurtulmak harika oldu. Ayarlanmış gibi her çarşamba aşırı mide Ağrı'sı oluyordu. En son acile kaldırdılar beni ve ertesi gün aml. Oldum.

Merhaba kızlar yine bir safra kesesi taşı atağından sonra tahlil sonucu öğrendiğim şey artık iltihaplanmış ve sarılık değerlerim yukselmis bunun icin doktor antibiyotik (soğutma ) tedavisine başladık şuan ilaçlarım bitti 2 ay kadar bekleyecekmişiz sizin de basınıza böyle bir durum geldi mi iki ay beklediniz mi ameliyat oldunuz mu oldu iseniz Nasıl geçti ve ameliyat sonrası çok Ağrı oldu mu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim
Ben de oldum kurtuldum :) Arzu edersen sana iyi bir genel cerrah tavsiye edebilirim.

Merhaba, Doktor tavsiye edebilir misiniz? Benim de ameliyat olmam lazım ama çok tedirginim.
Safra kesesi konusunda Koray Deneçli iyi bir doktor, Özel Kadıoğlu Hastanesinde, hemen Cevahir’in yan sokağında.

Back
X