Safra kesesi mi ? Help me

yagmur _1234

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
2
0
20
Merhaba canım kadınlar sizlere kısaca şöyle anlatayım şikayetlerimi

sağ omzumda ve kürek kemiğimde ağrı yanma vs gibi sorunlar var yediğim besinler sanki sag göğsüme doğru gidiyor bazen yediğim yiyecekler mi tetikliyor anlamıyorum ama arada bir mide yanması yaşıyorum son zamanlarda geğirme isteği oluyor hep dahiliyeye gittim önemli bir şey değil geçer dedi ortopediye gittim boyun düzleşmesi dedi genel cerrahi ise ultrasona gönderdi fakat birşeye rastlanılmadı safra kesesi sorunları olsun ve açıklama olarak reflü gastrit dedi bu doktorlar da ilaç yazıyor sürekli ama ağrılar geçmiyor bu ultrasonda yaklaşık altı ay önce falandır herhalde gitmedim artık ve yaklaşık bir yıl devam ediyor sizce safra kesesinde taş çamur vs ultarsona rağmen farkedilmeme ihtimali var mı veya bunun gibi şikayetleri olupta çözüm bulanlar var mı lutfen yardım 😟🙏

Ultrasonda gözüküyor safra kesesinde bir şey olunca. Genelde hazımsızlık, sırta vuran karın ağrısı, bulantı gibi belirtileri oluyor. Reflüye daha çok benziyor gibi. Yine de tekrar bir ultrason çektirin olmazsa. Safra kesesinin ağrısının omza vurduğunu hiç duymadım. Boyun düzleşmesi için ne yapıyorsunuz?

Mr çektir net belli olur safra olduğu benim Bi arkadaşta 9 ay çekti rwflü dediler meğer safraymış ameliyat olacak

X