Safra kesesi ameliyati

Rabiaalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
7
2
26
Bebeğim doğduktan 2 at sonra safra kesemde tas olduğunu öğrendim korktum aldırmadım ama şimdi aldırmam lazım pazartesi günü ameliyat olucam ama çok korkuyorum ve çevremdekiler kötü düşünme ne düşünürsen o olur diyip daha kötü yapıyorlar korkum şu 17 aylık oğlum var bana birsey olursa ona ne olucak ameliyatı araştırdım ölme riski en düşük bir ameliyat ama kafamda kurup duruyorum çevremdeki çoğu insanda bu ameliyatı olmuş ve sagliklar ama istemsiz bir şekilde korku var annelik mi başka birseyden mi anlamadım lütfen olanlar yada olacaklar sizde boyle bir korku var mi

Yok ya 45 dk oprasyon ameliyat sonrasında ağrı oluyor o kadar yoksa siz hiçbir şey hissetmiyorsunuz

Sakın kötü düşünme canım çok basit bi ameliyat annem oldu 5 ay kadar oldu şuan çok iyi hiç bir sorunu yok sadece ilk bir ay bazı yiyeceklere dikkat etmen gerekecek o kadar rabbim şifa versin inşallah

Riski en düşük operasyonlardan biri. 24 saat sonra muhtemelen taburcu ederler. İyileşme süresi de kısa.

Korkacak bir şey yok. Şimdiden şifa olsun, geçmiş olsun.

Riski en düşük operasyonlardan biri. 24 saat sonra muhtemelen taburcu ederler. İyileşme süresi de kısa.

Korkacak bir şey yok. Şimdiden şifa olsun, geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim inşallah annelik iç güdüsü galiba bendeki ya riski filan düşük biliyorum ama istemsiz bir şekilde korkuyorum

Geçmiş olsun. Hiç korkulacak bir ameliyat değil. 3 delik açıyorlar ordan alıyorlar. Aneannem 60 küsur yaşındaydı olduğunda. Kalp şeker tansiyon kolesteol envai çeşit hastalığı var. Annem de keza o ameliyatı oldu.

Amin amin inşallah ya kotu düşünmek istemiyorum sürekli kendime diyorum iyi olacak basit ama işte bana birsey olursa bebeğime ne olucak korkusu ama biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim
Sakın kötü düşünme canım çok basit bi ameliyat annem oldu 5 ay kadar oldu şuan çok iyi hiç bir sorunu yok sadece ilk bir ay bazı yiyeceklere dikkat etmen gerekecek o kadar rabbim şifa versin

Ayyy çok teşekkür ederim yaa bende hicbirsey yok şükür ama biraz kilom var birde boynun kısa anestezi zor olur dedi o biraz korkuttu ama iyiyim biraz daha kaç gündür ağlıyordum iyiyim dünden biri

Ayyy çok teşekkür ederim yaa bende hicbirsey yok şükür ama biraz kilom var birde boynun kısa anestezi zor olur dedi o biraz korkuttu ama iyiyim biraz daha kaç gündür ağlıyordum iyiyim dünden biri
Boyun kisaligi ve anestezi bağlantısı hakkında bilgim yok ama şuan bademcik ameliyatı kadar kolay bir ameliyat sağlıkla çıkın.

Çok teşekkür ederim inşallah annelik iç güdüsü galiba bendeki ya riski filan düşük biliyorum ama istemsiz bir şekilde korkuyorum
Ameliyatı olmazsan riski daha büyük Canım. Safra kesesindeki taş pankreas kanalına düşerse pankreatit olursun. Bu korkunç bir ağrı ve en az 10 gün hastanede tedavi görmen demek. Yemek yiyemezsin, suyu bile sadece ağzını çalkalamak için gorursun.Kolun serumlardan delik deşik ve lenf ödemli hale gelir.Hastaneden 5-6 kg vermiş süzülmüş halde çıkarsın.Hala düzgün bir yemek yemen mümkün olmaz, yiyebilecegin tek şey kısıtlı miktarda çorba. Sonrasında zaten yine safra kesen alınmalı. Bu tabloyu yaşamanı hiç tavsiye etmem. Pankreatit erken müdahale edilmezse mortalitesi yuksektir. Bu yüzden riske atma. Canını siktiysam özür dilerim ama oluşabilecek tabloyu anlaman gerek. Gecikmeden lütfen o ameliyatı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…