• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safra kesesi ameliyatı sonrası (acil bakarmısınız)

merveylv

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
5
0
6
34
Yalova
6 gün önce annem ameliyat oldu safra kesesi alındı. ama şikayetleri bitmedi. mide ağrısı, midede dolgunluk hissi falan oluyor. safra kesesi ameliyatı olanlara soruyorum acaba sizdede böyle oldu mu geçer mi yani ? :43::44:

merhaba canım ben bırbucukyıl once kapalı amelıyata aldırdım safra kesemı bu sıkıntılar bır ıkı ay sürecek maalesef kı annenın bıraz dıyet yapması lazım katı gıdalar ekmek pılav makarna gıbı seyler yerıne bol meyve sebze ve su ıcmesı lazım su anlık çorba salata haşlanmış et gıbı seyler tuketmelı bende cok cektım 2 ay falan ama su an cok ıyıyım annendede zamanla gececektır emın olsadece bunyenın safra kesesı olmadan yasamaya alışması lazım hepsı bu gecmıs olsun annene hoscakal

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.. bugün yine midesi ağrıdı dolgunluk hissi vardı zorla kendini istifra ettirdi ve rahatladı. ve pek bişeyde yemiyo bugün kahvaltıda azcık ekmek cay peynir yemişti

Arkadaşlar annemin şikayetleri hala geçmedi ameliyat öncesi hiç ağrısı yoktu. ameliyat sonrası midesinde hergün ağrı oluyor sırtına vuruyor :(((

Back