• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safra kesesi ameliyatı olacağım bilenler yardımcı olursanız çok sevinirim

Tgceidil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
17
1
1
31
Benim safra kesemde taşlar varmış perşembe ameliyat olacağım sorunum şu 1.5 aylık bebeğim var emziriyorum çok huzursuz bir bebek emzik de almıyor beni emzik gibi kullanıyor emerken susuyor sadece.siz ne kadar süre sonra emzirdiniz bu şehirde sadece eşim var ailem uzakta bu şekilde olan arkadaşlar baba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Bilgim yok. Geçmiş olsun demek için yazdım.

Ben bir ay once oldum ama kizim 1.5 yasinda ve emmiyor. Kapali ameliyat oldum. Emzirme konusunu doktoruna danissan iyi olur.onceden sutunu sagip dolaba koyarsan biberonla veya kasikla verebilirsin. Ameliyat sonrasi antibiyotik ve agri kesici kullaniliyor ve bir gece hastanede kaliniyor. Keske ameliyati erteleseydin en azindan emmeyi kesene kadar tabi cok agrin olmuyorsa.Allah yardimcin olsun.

Hamilelikte oluştu bende bu taş önce 2 haftada bir atak geliyordu şimdi 3 günde bir ilaç kullanmak zorunda kalıyorum sürekli o şekilde de kızımı etkiliyorum doktor da biraz daha ertelersen kapalı ameliyat yapamam açık olmak zorunda kalırsın dedj. Mecburen olacağım sutumu sagmaya başladım ama korkuyorum sanırım yinede

O zaman olman mantikli. Kapali ameliyat cok cok daha iyi. Istersen mamaya basla. Ameliyat sonrasi sutunu sagip dök. Gogsunde kalmasin doktor vucuttaki ilacin kacgun icinde disari atilacagini soyler. Sonra emzirmeye devam edersin. Ameliyattan korkulacak bir sey yok. Ama bu bebegin anne sutunden baska bir sey yememesi ikiniz icinde zor olacak. Simdiden devam sutu ve kucuk biberon alip alistirmaya calis olmadi kasikla veririsin. Ilk basta almaz ama sabirli ol. Bu sureci atlatana kadar mama ver. Sonra tekrar anne sutune devam edersin.

O zaman olman mantikli. Kapali ameliyat cok cok daha iyi. Istersen mamaya basla. Ameliyat sonrasi sutunu sagip dök. Gogsunde kalmasin doktor vucuttaki ilacin kacgun icinde disari atilacagini soyler. Sonra emzirmeye devam edersin. Ameliyattan korkulacak bir sey yok. Ama bu bebegin anne sutunden baska bir sey yememesi ikiniz icinde zor olacak. Simdiden devam sutu ve kucuk biberon alip alistirmaya calis olmadi kasikla veririsin. Ilk basta almaz ama sabirli ol. Bu sureci atlatana kadar mama ver. Sonra tekrar anne sutune devam edersin.

Mama vermek çok mantıklı süt sagdim ama her ihtimal e karşı mama alayım çok teşekkür ediyorum. Kız bebeğim çok zor bir bebek emziriyorum sürekli yoksa durmuyor hep ağlıyor bu yüzden korkum da

Mama vermek çok mantıklı süt sagdim ama her ihtimal e karşı mama alayım çok teşekkür ediyorum. Kız bebeğim çok zor bir bebek emziriyorum sürekli yoksa durmuyor hep ağlıyor bu yüzden korkum da
Bir kac gun zorlanacaksin ama idare edilebilir.Sutun nasil bebegin doymuuor olabilir mi. Doymadigi icin de surekli meme ister. Sen bence en kisa zamanda devam sutu ve kucuk hiberonlardan al dene. Doymuyorsa mamayi emer. Belki de yavrucagin tum huysuzlugu ondandir. Yoksa daha cok kucuk. Suan onun karni tok altida temizse uyuyup durmasi lazim 1.5 aylik bebek sonucta. Kimse yokmu yakininda tecrubeli yardim iste birilerinden. Ameliyatinda iyi gecer bir an once kurtulursun insallah.

Yanlizim malesef ve ilk cocugumuz. Bende doymuyor diye düşündüm ama doktorumuz kilo alımı çok güzel dedi 1 kilo 200 gr almış bebeğim kafam çok karışık su saat oldu hala emziriyorum

Şoyle dusun kilo alimi iyi cunku surekli emiyor. Ama bebekler normalde surekli emmek istemez acikinca ister doyunca birakir. Bak sen soyle yap 15 dakika bir gogsunu 15 dakika diger gogsunu ver sonrada 1 cc kucuk su biberonuyla mama yap ver. Bakalim o mamayi bitirince birakacak mi yoksa uyuyacak mi. Normalde o 1 cc bike onun doymasina yeter. Ama unutma her zaman once anne sutunu ver. Bir dene bakalim. Senin anlattigin huysuzlugun nedeni doymamadan kaynaklaniyor gibi geldi bana ama keske yaninda tecrubeli birileri olsa. Komsun falanda mi yok danisabilecegin.

Eşim hastanede çalışıyor oradakiler sağ olsun yardımcı olmaya çalışıyor yarın ben mama alayım deneyim bi belki de açtır bebeğim gerçekten bu arada çok teşekkür ediyorum sizede

Eşim hastanede çalışıyor oradakiler sağ olsun yardımcı olmaya çalışıyor yarın ben mama alayım deneyim bi belki de açtır bebeğim gerçekten bu arada çok teşekkür ediyorum sizede
Rica ederim onemli degil ne yaptim ki. Umarim doymadigi icin huysuzluj yapiyordur en azindan bundan sonra daha keyifli ve eziyetsiz buyutursun bebegini.

Benim safra kesemde taşlar varmış perşembe ameliyat olacağım sorunum şu 1.5 aylık bebeğim var emziriyorum çok huzursuz bir bebek emzik de almıyor beni emzik gibi kullanıyor emerken susuyor sadece.siz ne kadar süre sonra emzirdiniz bu şehirde sadece eşim var ailem uzakta bu şekilde olan arkadaşlar baba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
cnm ben de 40 ım çıkınca ameliyat olmuştum
ameliyattan önce bol bol sütünü sağ buzluğa at.ben bir süre emzirmemiştim narkozdan dolayı,o dönemde de sağıp dökmek zorunda kaldım.ameliyattan sonra bol bol yürü.ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin

cnm ben de 40 ım çıkınca ameliyat olmuştum
ameliyattan önce bol bol sütünü sağ buzluğa at.ben bir süre emzirmemiştim narkozdan dolayı,o dönemde de sağıp dökmek zorunda kaldım.ameliyattan sonra bol bol yürü.ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin

Ne kadar süt sagmistiniz acaba ne kadar yeterli olur yada ben 4 tane poşet attı buzluga 75 cc her biri nasıl olur bilemedim de kafama göre attım kaç saat yada gün sonra emzirdiniz peki

Benim ameliyat olacağım cumartesi belli olduğu için öyle bir şansım yok çok sagamadim benim de mama takviyesi yapmam şart anladığım kadarıyla

Back